BAĞLIKAYA, TÜRSAB SEÇİMLERİNİ FARKLI KAZANDI: YENİ DÖNEM BAŞLADI!
TÜRSAB’ın 26’ncı Olağan Genel Kurulu sona erdi. Mevcut başkan Firuz Bağlıkaya, geçerli oyların yüzde 70’ten fazlasını alarak yeniden başkan seçildi.
İstanbul WOW Hotel Convention Center’da 22-23 Kasım 2025 tarihlerinde gerçekleşen Genel Kurul’da dört aday yarıştı: Firuz Bağlıkaya, Aylin Özsavaş, Muhammet Akkaya ve Eyüp Kartal. Toplam 4.428 acenta temsilcisinin katıldığı seçimlerde Bağlıkaya’nın listesi, 4.331 geçerli oyun 3.053’ünü alarak açık ara farkla kazandı. Bu sonuçla Bağlıkaya, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden 3 yıllığına seçilmiş oldu.

Diğer adaylardan Aylin Özsavaş 1.184 oy, Muhammet Akkaya 38 oy, Eyüp Kartal ise 19 oy aldı. 97 oy geçersiz sayıldı.
Bağlıkaya: “Bu emanetin hakkını vermek en büyük sorumluluğumuz”
Sonuçların açıklanmasının ardından konuşan Bağlıkaya, tüm üyelere ve Genel Kurul sürecine katkı sağlayanlara teşekkür ederek birlik ve dayanışma mesajı verdi.


Bağlıkaya konuşmasında şunları söyledi:
“Yeni bir dönemin eşiğindeyiz ve her zamankinden daha güçlüyüz. Sizlerin takdiri bizim için esastır. Bize verdiğiniz bu emanetin hakkını vermek en büyük sorumluluğumuz olacaktır. Seçim rekabetinin getirdiği kırgınlıkları geride bırakıp bunu bir birlikteliğe çevireceğiz. TÜRSAB var olsun, birliğimiz daim olsun.”


TÜRSAB 26. Dönem Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları
Yönetim Kurulu Asil:
Firuz Barbaros Bağlıkaya
Davut Günaydın
Hasan Eker
Mert Vardar
Tülay Salihoğlu
Cevat Engin Şahin
Gürkan Özcan
Mehmet Akyıl
Abdulhamit Kuk
Yönetim Kurulu Yedek:
Öner Uygun
Kıvanç Meriç
Özgür Ildır Öksüz
Şebnem Ergüder
Kerem Serkan Çoban
Özgür Ersoy
Yeşim Yeşiltaç
Erhan Falay
İbrahim Değermenci
Denetim Kurulu Asil:
Hakan Bayındır
Ayşegül Özkeleş
Yüksel Türemez
Denetim Kurulu Yedek:
Büşra Celep
Cüneyt Özpamuk
Yonca Demetoğlu
Disiplin Kurulu Asil:
İbrahim Tanrıverdi
Seçkin Karakaya
Mustafa Gülmez
Disiplin Kurulu Yedek:
Mehtap Aram
Ali Tanrıverdi
Gonca Y. Orhan







