THE SIGN DEĞİRMEN HOTEL, ŞİLE’DE AÇILDI!

Gurubun Hotellerinin Koordinatörlüğüne Kemal Sinmez Atandı.

THE SIGN DEĞİRMEN HOTEL, ŞİLE’DE AÇILDI!

2018 yılında TheSign Hotels markasıyla hizmet vermeye başlayan grubun 3. Hoteli The Sign Değirmen Hotel açıldı.

Türkiye’nin 40. Turizm tesisi olarak 1960li yıllarda açılan hotel 72 yıl boyunca hizmet verdikten sonra 2022 yılında tamamen yenilendi. Yeni yüzü mimari estetikleri ile otel Şile'nin adet yeni yıldızı oldu.  6500 m2 alanda kurulu otelin muhteşem deniz manzaralı 90 odası, 3 toplantı salonu, 300 kişi kapasiteli manzaralı restoranı, 500 kişi kapasiteli havuz başı restoranı, günbatımı manzaralı sonsuzluk havuzu ve Spa bölümü bulunuyor. Şile merkezinde Marina içinde bulunan hotel Şile plajlarına 5 dakika, tarihi Şile meydanına 1 dakika, Şile kalesine 5 dakika yürüme mesafesindedir. İstanbul sosyetesinin, sinema ve sanat dünyasındaki ünlülerin birçok anılarının olduğun hotel de birçok film çekimi yapılmış, birçok sinema filminin senaryosu bu otelde yazılmış.

The Sign Değirmen otel,  Şile bölgesinin tüm turizm ihtiyaçlarına karşılık verebilecek tüm alt yapıya ve kapasiteye sahip. Özellikle düğün, davet ve kutlama organizasyonlarda en tercih edilen tesis olacaktır. Otelin bahçesinde bulunan bir restoran ünlü bir restoran zinciri markası ile ve diğer bir bölüm de Dünyanın en ünlü kahve markası ile anlaşmaları yapılmış olup restorasyon sonrası hizmete açılacak.

The Sign Hotel Gurubun Şile’de 165 odalı 5* lı, Şile Marina’da 90 odalı 4* lı ve Bolu Gerede’de 82 odalı 4* lı otelleri bulunuyor. Büyümeye endeksli The Sign Hotel Grubu Yalova sahilinde 120 odalı 5’lı termal otel ve İstanbul Tuzla bölgesinde 160 odalı 5* lı iş oteli projelerini geliştiriyor.

ŞİLE, SAPANCA, YALOVA VE BURSANIN YENİ ALTERNATİFİ OLDU.

İstabul’a yakınlığı, yemyeşil doğası ve muhteşem kum plajları ile Şile turizmde yeni bir atılım gerçekleştiriyor. Son yılların gözde doğa, toplantı kongre ve merkezleri olan destinasyonları arasında Şile ön plana çıkıyor. İlçe, otellerin yenilenmesi ve kapasite artışları ile birlikte tur operatörlerinin yeni gözdesi oldu. Ulaşım maliyetlerinin diğer destinasyonlara göre çok uygun olması, ücretli otoyol ve köprülere ihtiyaç duyulmaması ve 45 dakikalık sürede en hızlı varılan destinasyon olması sebebi ile Şile tur operatörlerinin yeni gözdesi oldu. Özellikle Covid sorası toplantıların daha doğal ortamlarda interaktif yapılıyor olması Şile otellerinin tercih edilirliğini avantajlı hale getirdi.Şile yerel yönetimlerinin de ilçenin vizyonunu değiştirecek oranda yatırım yapması misafirleri memnuniyetini ve yeniden tercih etme oranını attırmaktadır. İstanbul’un en büyük yüzölçümüne sahip ilçede 5.000.in üzerinde yatak kapasitesi bulunuyor.

THE SIGN HOTELS GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜNE KEMAL SİNMEZ ATANDI.

The Sign Hotel gurubu bünyesinde bulunan 3 hotelinin yönetimi, markalaşma ve yeni yatırımlardan sorumluğu Genel Koordinatör olarak Kemal Sinmez atandı. 

25 yıllık iş hayatında Satış Müdürlüğü ile başlayan turizm kariyerinde Hilton Kozyatağı İstanbul, DoubleTreeBy Hilton İstabul Ümraniye, Wydnham Grand Kayseri hotellerinde Genel Müdürlük, Wydham Grand Kalamış Marina Hotel'de Genel Müdür Yardımcılığı, Sheraton Ataköy İstanbul ( Marriott) Hotelde Satış Pazarlama Direktörlüğü görevlerinde bulunmuştur. Kemal Sinmez ‘’ Hızla büyüyen ve markalaşma sürecinde önemli adımlar atan ve yeni yatırımlar yapan TheSignHotels Gurubunda olmaktan memnuniyet duyduğunu, uluslararası markalardaki tecrübelerini TheSignHotels markasına entegre ederek gelişimine katkıda bulunacağını, gurubun otellerinin bulunduğu özellikle Şile bölgesinin toplantı, doğa ve deniz turizmi alanında hızla destinasyon olarak gelişeceğini,  Sapanca, Yalova ve Bursa’nın yeni alternatifi olarak turizmin yeni gözdesi olacağını’’ ifade etti.