PEGASUS’TAN ORTA ASYA ATAĞI: İSTANBUL-DUŞANBE UÇUŞLARI BAŞLIYOR!

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına Tacikistan’ın başkenti Duşanbe’yi de ekledi. 6 Nisan itibarıyla başlayacak seferlerle İstanbul, Orta Asya’ya daha ekonomik fiyatlarla bağlanacak.

PEGASUS’TAN ORTA ASYA ATAĞI: İSTANBUL-DUŞANBE UÇUŞLARI BAŞLIYOR!

Pegasus Hava Yolları, dış hatlardaki büyümesini yeni bir rotayla sürdürüyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Tacikistan’ın başkenti Duşanbe arasındaki doğrudan uçuşlar 6 Nisan'da başlıyor.

Haftada 3 Gün Karşılıklı Sefer

Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli gerçekleştirilecek olan uçuşlar; Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü karşılıklı olarak icra edilecek.

Biletler 109.99 Euro’dan Başlayan Fiyatlarla Satışta

Tacikistan’ı keşfetmek veya ticari bağlantılarını güçlendirmek isteyen yolcular için biletler satışa sunuldu. İstanbul–Duşanbe hattında uçuş fiyatları 109.99 Euro’dan başlayan açılış fiyatlarıyla Pegasus’un dijital kanallarında yerini aldı.