ALMANLARIN TÜRKİYE AŞKI

Ulusoy Kemer Holiday Clubda tatillerini geçiren Alman Heike ve Liva Musiolik, Türkiyede tatil yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirlerken, Biz her zaman buraya geliyoruz. Burada Alman, Rus, Türk hep birlikte tatil yapıyoruz. Herhangi bir sıkıntımız da yok, çok mutluyuz dediler.

Ne dediler?
Heike Musiolik Buraya 8.kez geliyoruz. Daha önce kızm kendi başına da geldi, birlikte de geliyoruz. Eşim, diğer kızım da burada. Biz her zaman buraya geliyoruz. Burayı tercih etmemizin sebebi Ulusoy Kemer Holiday Clubü ve Kemer bölgesini çok iyi tanıyor olmamız. Burada diğer Alman misafirler de var. Burada çok rahatız. Alman, Rus, Türk hep birlikte tatil yapıyoruz. Burada herhangi bir sıkıntımız da yok
Lisa Musiolik Biz her yıl buraya geliyoruz. Her şey çok güzel. Yemekler çok güzel. Burayı çok seviyoruz. Çok sık buraya geliyoruz. Her şey yolunda. Herhangi bir sorunumuz, sıkıntımız yok. Diğer Alman misafirlerle eğleniyoruz

Alman Repeat Misafirlerin adresi yine otelimiz oldu!
Ulusoy Kemer Holiday Club Ön Büro Müdürü Murat Dutar ise, otellerinde % 20 oranında Alman misafir konuk ettiklerini belirterek, Alman Repeat misafirlerimiz tatillerinin rotasını otelimize çevirmiş durumda dedi.

Dutar, Alman misafirlerimiz bizlere Kemerde ve tesisimizde tatil yapmanın ne kadar güzel, rahat ve güvenli olduğunu anlatıyorlar. Doluluk oranlarımıza baktığımız zaman, Alman misafirlerimizin % 20lik bir oran olduğunu da belirtmek istiyorum. Her yıl olduğu gibi Alman Repeat misafirlerimiz tatillerini Türkiye olarak belirleyerek, tesisimize gelmektedirler dedi.