OFLAZ TURİZM KEMERDE KIŞ OPERASYONLARINA BAŞLADI
Pendik Engelliler Spor Kulübünün Ampute Takımı Kemerde kampa girdi.İZLEYİN!...
Kemerin en aktif acentelerinden birisi olan ve yaz operasyonları dışında kışın da yaptığı birbirinden farklı operasyona imza atan Oflaz Turizm, kış operasyonlarına hızlı başladı. Ampute Süper Liginde mücadele eden ve bu yıl hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Pendik Engelliler Spor Kulübünün Ampute Takımı Kemerde Grand Haber Otelde kampa girdi. Çalışmalarına başlayan Pendik Ampute takımını ilk günde yalnız bırakmayan Oflaz Turizmin sahibi Ozan Güven, getirdiği bir tepsi baklavayı Pendikli sporcu, antrenör ve yöneticiler e sunarken başarı diledi.

Pendik Engelliler Spor Kulübü Başkanı Osman Bozanlı yaptığı açıklamasında amaçlarının bu yıl şampiyonluk olduğunu ifade ederek, Takımımız Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonun organize ettiği Türkiye Ampute Süper Futbol Liginde mücadele ediyor. Kamp için bu yıl Kemeri tercih ettik. Burada çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bizlerin burada kamp yapmasında büyük katkıları olan başta Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu arada kamp süresi boyunca bizleri Kemerde en iyi şekilde ağırlayan ve her türlü desteği veren Oflaz Turizme de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Kemerde hazırlıklarımız beş gün sürecek. Burada Ankaraya gececeğiz ve üç günlük bir turnuvaya katılacağız. Hedefimiz inşallah şampiyonluk dedi.

Oflaz Turizmin sahibi Ozan Güven ise kış operasyonlarına hayırlısı ile başladıklarını belirterek, İstanbuldan Pendik Ampute takımını ağırlıyoruz. Beş günlük kamp için Kemeri seçen Pendikli sporcularımız ve kafilemizin konaklama ulaşım ve saha temini konusunda gereken ilgiyi gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de kış operasyonlarımız kapsamında futbol takımlarını Kemerde ağırlamaya devam edeceğiz dedi.







