TURİZMİN GELİŞMESİ İÇİN PEDAL ÇEVİRİYOR

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels,Türkiye turizminin gelişmesine destek olmaya devam ediyor. Elite World Business Hotel Ön Büro Müdür Yardımcısı Ahmet Kurtuluş, Türkiye’nin turizm çeşitliliğini artırmaya yönelik farkındalık yaratmak amacı ile İstanbul’dan Marmaris’e bisiklet ile gitti.

TURİZMİN GELİŞMESİ İÇİN PEDAL ÇEVİRİYOR

Elite World Business Hotel Ön Büro Müdür Yardımcısı Ahmet Kurtuluş, 16 Temmuz’da İstanbul’da başlayan bisiklet yolculuğunun 28 Temmuz Cumartesi günü sona erdi. Yaklaşık 12 gün süren 720 km’lik bu yolculuk Elite World Marmaris Hotel’de son buldu. Bu yolculuğun Türkiye’deki turizm çeşitliliğine katkı sağladığını belirten Elite World Business Hotel Ön Büro Müdür Yardımcısı Ahmet Kurtuluş, ‘Türkiye turizm çeşitliliği açısından zengin bir ülke. Doğadan denize, kültürden eğlenceye kadar birçok seçenek bulunuyor. Bu güzelliklerin hepsini gün yüzüne çıkartmamız ve çeşitliliğimizi artırmamız gerekiyor. Bende Elite World Hotels ailesinin bir üyesi olarak bu konuya dikkat çekmek istedim’ dedi. Ayrıca Kurtuluş, önümüzdeki sene de yine turizmde farkındalığı artırmak amacıyla İstanbul’dan Van’a bisiklet ile gideceğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elite World Hotels IK Direktörü Sema Kayacıklıoğlu, ‘kurum olarak çalışanlarımızın sosyal değerlere önem veren ve gelişime katkı sunan projelerini desteklemeye önem veriyoruz. Bu kapsamda tüm çalışanlarımızın sosyal içerikli projelerine destek olmaya gayret göstereceğiz’ dedi.