SEÇİMİ KAZANDI,KOLARI SIVADI,BİSMİLLAH DEDİ!

Rıza Perçin TÜRSAB Akdeniz BTK'nın başkanı oldu.

SEÇİMİ KAZANDI,KOLARI SIVADI,BİSMİLLAH DEDİ!

TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu (BTK) Seçimleri Antalya Akra Hotel’de gerçekleştirildi.

Değişim Yeniden ekibinin kalesi konumundaki Antalya'da gerçekleştirilen TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Seçimlerini Değişim Yeniden ekibinin adayı Rıza Perçin büyük bir farkla kazandı. Muhalefet adeta hezimete uğradı.Seçimlerde 5 yıl boyunca Kemer’den Kaş’a kadar olan bölgede TÜRSAB’ın B. Antalya Başkanlığını başarıyla yürüten Rıza Perçin’in başkan adayı olduğu TURUNCU renkli liste ile, Başaran Ulusoy döneminde yönetimde yer alan Kerim Çavuşoğlu’nun başkan adayı olduğu BEYAZ renkli liste seçimde yarıştı.

Başkan dahil 7’şer kişilik listelerle seçime giren turuncu listeden Rıza Perçin ve beyaz listeden Kerim Çavuşoğlu’nun yarıştığı seçimde 520 oy kullanıldı, 5 oy geçersiz sayıldı. Turuncu liste 360 oy alırken, beyaz liste 155 oyda kaldı. Böylece seçimi Rıza Perçin’in listesi kazanmış oldu.

Muratpaşa, Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Korkuteli ilçelerini kapsayan seçime TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Gencer ve Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Özden iştirak etti.

Bu sonuçlarla Değişim Yeniden ekibi kalesinde büyük bir zafer kazanmış oldu. TÜRSAB Akdeniz BTK’nın yeni Başkanı Rıza Perçin seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında ceketini çıkarıp, kolları sıvadı ve bismillah diyerek, Akdeniz’de yeni bir sayfa açtıklarını söyledi. Perçin, “ Türkiye’ye örnek katılımda bir seçim yaşadık. Verdiğiniz Destek için teşekkür ediyorum. Bundan sonra beyaz,turuncu diye bir renk yok. Bundan sonra gökkuşağının tüm renklerinin altında  toplanıyoruz. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Ceketimi çıkarıyorum, kollatımı sıvıyprum ve bismillah diyerek göreve başlıyorum. “dedi.

Rıza Perçin kimdir?

1976 yılında Demrede doğdu. Öğrenimini Demre ve Antalya'da tamamladıktan sonra, 2 sene Almanya'da bulundu. Bünyesinde Seyahat acentası, otel,restaurant,mağazacılık,inşaat sektöründe faaliyet gösteren DİG Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı hala yönetiyor.. 2015-2016 yılında almış olduğu bir telefonla, Antalya Spor yönetimine girdi. Verdiği maddi ve manevi destekler ile bu ekibin bir parçası olarak Antalyaspor'u tüm yönetim ile birlikte süper lige taşıdı. Süper lige çıkar çıkmaz dünyanın en ünlü futbolcularından biri olan Eto'nun Antalya Spor'a transferini gerçekleştirerek şehri tüm dünyaya tanıttı. Antalya halkının da yakından tanıdığı genç bir turizmci işadamı kimliği ve projeleri ile ön plana çıkıyor. Diğer taraftan Rıza Perçin pandemi döneminde 1.500’e yakın sağlık çalışanına tatil hediye ettiği kampanyayı başlatarak kamuoyundan da büyük takdir topladı.

TÜRSAB Akdeniz BTK'nın yeni yönetim kurulu şöyle:

Rıza Perçin / Ses Kekova Tour
Mehmet Hasan Güneysu / Anx Services Turizm
Mehmet Sezgin Özer / Timeservices Global Turizm
Kaan Karakaya / Gobi Turizm
Rafi Rafioğlu / Rpida Travel
Levent Dağcı / Travel&Arri
Mehmet Gem / Lmfc Turizm