TATİL ANLAYIŞI DEĞİŞİYOR, DOĞAYA BİR DÖNÜŞ VAR!

Halil ÖNCÜ - ( Olimpos-ANTALYA ) - Resort tatilin dışında insanların düşünceleri ve tatil anlayışları da değişiyor.

TATİL ANLAYIŞI DEĞİŞİYOR, DOĞAYA BİR DÖNÜŞ VAR!

Doğaya bir dönüş var. Deniz,kum ve güneş tatili dışında son dönem doğa içerisinde geçirilen tatil anlayışı tercih sebebi oluyor. Bu konuda başı çeken Antalya’nın Olimpos Bölgesi de ilk tercih merkezlerinden birisini oluşturuyor. Olimpos Bölgesinde yatırımlarını hızlandıran Mahzen Hotels Grubu Olympos Village Otel’i hayata geçirirken, yine bu otele yakın bir yerde yeni aldıkları otelde de organik tarım başta olmak üzere doğayı yaşamak isteyenlere her türlü imkanı sunmak için kolları sıvadı.

Mahzen Hotels sahiplerinden İbrahim Ünsal Olympos Village Oteli adeta baştan yaratarak, doğa ile baş başa tatil yapmak isteyenlerin hizmetine açtıklarını belirterek bölgedeki yatırımlara devam ettiklerini söyledi:

“ Mahzen Otelcilik olarak Kapadokya’daki yatırımızdan sonra diğer yatırımlarımızı Olimpos’a yaptık. Uzun bir tadilat sürecinden sonra geçmiş yıllardaki tecrübelerimizi en iyi şekilde ortaya koyarak doğal tatil oluşturabilmek adına tamamen buraya aşıladık. 1 Haziran itibarı ile otelimizi açtık. Gelen tepkiler çok olumlu. Yabancı misafirlerin bu bölgedeki oluşu, bölgeye doğru bir yatırım yaptığımızdan dolayı ciddi bir eğilim oldu. İkinci otelimizi de yine Olimpos’da 200 mt. Aşağıda bir testis alarak açtık. Burada da organik tarım yapıp, daha çok doğadan faydalanıp tatilcilere sunmak istiyoruz. Kamp alanları, yine orada da ahşap ve taş evlerimiz mevcut. Burada ciddi anlamda bu işi geliştirmeyi planlıyoruz. Resort tatillerin dışında, insanların artık düşünceleri ve tatil anlayışları değişti. Doğaya bir dönüş var. Online platformlarda reklamlarımızı yayınladıktan sonra yurt dışından büyük bir ilgi gördük. Bölgede bu tarz bir tesisin olmadığından dolayı, insanların böyle bir arayış içersinde olduklarını gördük. Haftaya İskandinav misafirlerimizin girişleri başlıyor. İngilizlerin talepleri var. Bu talepleri arttırmak için reklamlarımızı arttırmaya başladık”