SAN PAXİMUM HEDEFİ BÜYÜTTÜ

Halil ÖNCÜ ( İSTANBUL ) - Turizm yazılım grubu olan SAN Bilgisayar EMİTT turizm fuarında açtığı stand ile çözüm ortakları ve sektör temsilcilerini ağırlıyor.

SAN PAXİMUM HEDEFİ BÜYÜTTÜ

Firma sahipleri Erol Türk ve Mustafa Türk geliştirdikleri SAN Paximum sistem ile adından söz ettiriyor. Kendisini “Online B2B Seyahat Ürünleri Pazaryeri” olarak tanımlayan Paximum, hâlihazırda yüzlerce ülkede hem ürün tedarik edip, hem de satış yapabilmesine imkân sağlayan ticari altyapısıyla dikkat çekiyor.

SAN Tourism Software Group Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Türk yaptığı açıklamasında, “ Her yıl olduğu gibi bu yılda EMİTT’te yerimizi aldık. Yaklaşık 15 yıldan bu ayana her yıl aralıksız bu fuara katılıyoruz. Bu sende partnerlerimiz ile birlikte güzel bir fuar geçireceğiz inşallah. Her şey yolunda bu sene güzel olacak. Paximum süper ve iyi gidiyor. Geçen yıllara göe katlanarak büyüyor. Yeni operatörlerimiz ile büyüyoruz. Geçen sene sistem üzerinden 120 bin kişi geçti. Bu sene hedefimiz bu rakamı bu yıl 250 binlere ulaştırmak olacak”dedi.

Fuarda büyük ilgi çeken SAN Bilgisayar, aynı günün akşamı çözüm ortaklarına Etiler’de Scarlet’te bir akşam yemeği verdi. Yemeğe Incaming acenteleri, dünyanın bir çok noktasından tur operatörleri katıldı. Mustafa Türk gecede davetlerine katılan tüm paydaşlara teşekkürlerini sunarken, “ EMİTT Fuarı’nın ilk akşamında Incaming acentelerimizden davetlilerimiz ile bir aradayız. Dünyanın bir çok noktasından tur operatörleri yine bizlerle. Güzel bir buluşma oldu. Turizm iyi gidiyor. İnşallah tüm pazarlardan Türk turizmi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Yeniliklerimiz olacak Paximum’da. Yeniliklerimiz her zaman devam ediyor”diye konuştu.