OLYMPOS TELEFERİK İLE UNUTULMAZ ANLAR YAŞIYORLAR

Turistler, Tahtalı Dağının 2365 mt. sinde gün doğumunu ve gün batımını izliyorlar ve bu özel anları ölümsüzleştiriyorlar.

OLYMPOS TELEFERİK İLE UNUTULMAZ ANLAR YAŞIYORLAR

Olympos Teleferik tarafından düzenlenen Gündoğumu ve gün batımı etkinlikleri büyük ilgi görüyor. Özellikle yabancı turistler gün doğumunu ve gün batımını izlemek için sabahın erken saatleri ile akşam günbatımı saatlerinde, Olympos Teleferik ile çıktıkları Tahtalı dağında bu özel anları yaşarken,  2365 mt.de zirvenin keyfini de yaşıyorlar.

Bölgede yer alan otellerde tatillerini geçiren başta Ruslar olmak üzere yabancı misafirler zirvede gündoğumu ve batımını büyük bir heyecan ve zevkle izlerken, bu anları ellerinde cep telefonları ile çekim yaparak ölümsüzleştiriyorlar. Bu özel günlere katılan misafirlere, zirvede hizmet veren “Shakespeare Coffee&Bistro Mountain” da hazırlanan alternatif menü seçenekleri de sunuluyor.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “ Alternatif turizmin en önemli noktalarından bir tanesi olan Olympos Teleferik olarak farklı etkinlikler ile misafirlerimize hizmet veriyoruz. Bu etkinliklerden bir tanesi de haftanın iki günü düzenlediğimiz Gün doğumu ve gün batımı etkinlikleri. Bu konuda özellikle yabancı misafirlerimizin yoğun ilgisini görüyoruz. Kemer’e gelen misafirlerimiz bu etkinliğimizde bol bol fotoğraf çekip zirvenin keyfini yaşıyorlar” dedi.