KIZILOTLU OTEL YONETICILERI 2022 Yİ DEĞERLENDİRDİ

Manavgat - Kızılot Turizm Beldesinde bulunan toplam 14 otelin yöneticileri bir araya gelerek 2022 sezonu hakkında değerlendirmelerin yanı sıra,2023 hakkında istişarelerde bulundu.

KIZILOTLU OTEL YONETICILERI 2022 Yİ DEĞERLENDİRDİ

Toplam 22.000 yatağın bulunduğu bölge otelcileri pandemiden sonra çok iyi gelen bir sezonu  mutlu bitirttiklerinden söz ettiler.

Havada uçan bir kuşa benzettikleri turizm sektörünün, nereye konacağını bazen kestirmek zor olsa da, şu anki iklime göre, 2023 ün son on yılın en iyi sezonu olacağı tahminlerinde bulunan Crystal Admiral Genel Müdürü. Erdal Çelik, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan olumsuzluklara rağmen Avrupa ve özellikle İngiltere üzerinden gelen turistlerin olumlu artışından memnun olduklarından söz etti.

Bölgenin en eski otellerinden birisi olan Flora Garden Genel Müdürü Murat  Salebci, 2019 verilerinin yakalandığı başarılı bir sezondan söz ederek, bölgedeki otel yöneticilerinin bu ve benzeri sebeplerle bir arada olmasından memnuniyet duyuyoruz şeklinde açıklamada bulundu.  Side bölgesinin deneyimli turizmcisi olan Sn. Fatih Gümüşoğlu da benzer açıklamalarda bulunarak daha iyi ve başarılı bir 2023 gelmekte olduğundan söz etti.

Bölgenin en yeni oteli olan ALARCHA Genel Müdürü Şeyhsuvar Zennecioğlu da personel sorunlarına dikkat çekerek, bölge olarak kalifiye personel bulmadaki zorluklardan söz etti.

Organize edilen akşam yemeğinde bir araya gelen SULTAN OTEL – SEA PLANET – FLORA GARDEN  - ALARCAHA -  PEMAR – CALIMERA SERRA PALACE – CENGER HOTEL – AMELİA BEACH – FELİCİA   Genel Müdürleri bölgedeki beraberlik ve dayanışmanın öneminde de dikkat çektiler.