KEMER TERS EV 3 AYDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Türkiye’nin turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer’deki ters ev, 3 ayda ziyaretçi akınına uğradı.

KEMER TERS EV 3 AYDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Kemer Belediyesi’nin Atatürk Parkı projesi kapsamına park alanına inşa edilen ve ilk açıldığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören ters evde 3 ayda yoğunluk oluştu.

Doğa ve denizle iç içe olmasından dolayı birçok yerli ve yabancı misafirin tatil tercihleri arasında yer alan Kemer’e gelenler, gece görüntüsüyle de renkli görüntülerin çıktığı Kemer Villa adıyla hizmet veren ters evi geziyor.Fraklı simetri algısı ile ziyaret edenlerin başını döndüren ters evi 3 ayda 7 bin 661 yerli, 2 bin 107 yabancı misafir olmak üzere 9 bin 768 kişi gezdi.Her şeyin ters şekilde inşa edildiği ve koronavirüs tedbirleri kapsamında gezilebilen ters ev, özellikle fotoğraf tutkunları olmak üzere ters evin iç mimarisini de merak edenlerin uğrak yeri oluyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Atatürk Parkı projesi kapsamında park alanına turizme katkı sağlamak amacıyla ters ev inşa ettiklerini söyledi.

Ters evin Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirlerin büyük ilgisini, çektiğine değinerek, “Ters evin içerisine girince her şey ters olmuş vaziyette. Yataklar, klozetler, masalar ve televizyon ters dönmüş durumda. İnsanların uğrak yerleri arasında yer alıyor. İçerisinde herkes fotoğraf çektiriyor. Önünde de Kemer Villa yazdığı için yurt dışında Kemer’in adı geçmiş oluyor ve Kemer tanıtımına katkı sağlıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Almanya’dan Kemer’i gezmek için gelen Volkan Sakin ise ters evi dışarıdan gördüğü anda içeriye girmek istediğini ifade ederek, “Dışarıdan ters ev olduğunu anladım ama içeride her şeyin ters olduğunu bilmiyordum. Çok değişik bir yapı olmuş.” dedi.

Antalya merkezde yaşayan Natalia Hanoğlu, kızıyla Kemer’e gezmeye geldiğini belirterek, “Daha önce burayı görmemiştim. Burada her şey alt üst olmuş. Güzel bir proje olmuş. Kemer’e çok yakışmış. Başka güzel projelerde bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 Tokat’tan tatil için Kemer’e gelen Akın Can Demir de ters evi yoldan geçerken gördüklerini ve çok ilgilerini çektiğini ve içerisin çok değişik olduğunu kaydetti.

İlçe merkezinde yer alan ters evi 14:00 ile 00:00 saatleri arasına ziyaret edilebiliyor.