HALİL ÖNCÜ İLE LEZZET DURAKLARI 'OLİMPOS TERRACE RESTAURANT'

Kemer’de geçtiğimiz yıl Olimpos Balık Restaurant olarak hizmete açılan ve bu yıl menüsüne et ürünlerini de dahil eden “Olimpos Terrace Restaurant” ın konuğu olduk. Olimpos Terrace Restaurant Kemer’de Deniz Caddesi üzerinde yer alan Olimpos Otelin üst katında hizmet veriyor. İsterseniz Restauranta Deniz Caddesi üzerinden, isterseniz de sahil yürüyüş yolundan rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.



Bizde yolumuzu Olimpos Terrace Restaurant’a çeviriyor, Restaurant Müdürü Emre Karatabakoğlu ile buluşuyoruz. Olimpos Otelin içerisinden Nostalji sokağından geçip asansöre binerek, kendimizi tesisin 3. Katında buluyoruz. Geçtiğimiz yıl düzenlenen bu kat, mavi masa ve sandalyeleri ve şık tasarımı ile de hemen farkını hissettiriyor. Restaurant’ın içine girdiğimizde, uçsuz bucaksız Akdeniz, Marina ve Kemer sahili ile Antalya Körfezi mükemmel manzarası ile bizi adeta büyülüyor. Seyre doyumu olmayan bu manzarada yemek yemenin keyfi bir başka güzel olur diyerek Restaurant Müdürü Emre Karatabakoğlu’ndan bilgiler almaya başlıyorum.





60 kişilik oturma kapasitesine sahip…

Olimpos Terrace Restaurant 60 kişilik oturma kapasitesi ile hizmet verebiliyor. Her gün saat 13.00’de kapılarını açan Restaurant usta aşçı ve deneyimli garsonları ile hizmet veriyor. Balık ve et ürünlerinden oluşan birbirinden leziz tatların sunulduğu mekânda, açıldığı saat olan 13.00 den itibaren menüde bulunan her türlü ürünü isteyebilirsiniz. Mekân müşteri durumuna göre gece geç saatlere kadar açık kalabiliyor. Toplantı gruplarına ev sahipleri yapan Restaurant’ın bu konuda tek isteği daha önceden rezervasyon yapılmasını rica etmesi oluyor.
Geçtiğimiz yıl Balık ürünleri üzerinde ses getiren Olimpos Terrace Restaurant bu yıl menüsüne et ürünlerini dâhil etmiş. Gelen talepleri değerlendirdik diyen , Restaurant Müdürü Emre Karatabakoğlu bu konuda iddialı olduklarını da bize iletiyor. Kendisinden menüler hakkında bilgi almak istediğimiz Emre Karatabakoğlu ,öncelikle Olimpos Terrace Restaurant’ın kalite politikasını bize iletiyor:

“İşletmemiz Olimpos Terrace Restaurant;  kaliteli, hijyenik, zamanında ve uygun fiyat politikasıyla müşteri memnuniyetini her zaman en yüksek seviyelerde tutmayı amaç edinmiştir. Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir”



Steak’la harika…

Menülere bakıyoruz ve bilgiler alıyoruz. Öncelikle Et Ürünlerine baktığımızda Steak’lar dikkatimizi çekiyor. Hayli iddialı görünen menüde Meksikan, Tea-Bone, Bernas ve Torneda Steak’lar dikkat çekici. Bunun yanında ızgara Kuzu şiş, kuzu pirzola ve köfte de diğer ürünler arasında. Bu lezzetlerden tatmak istediğimizde de ustamızın bize getirdiği Tea-Bone ile karşılaşıyoruz. Sunum ve özellikle de tat olarak harika gözüken Tea-Bone’yi ben de sizlere tavsiye ediyorum. Ayrıca Fajita’lardan da isteyebilirisiniz.





Her gün taze deniz ürünleri ile de dikkat çekiyor

Deniz ürünleri konusunda geçtiğimiz yıldan bu yana devamlı Müşterilerini oturtan Olimpos Terrace Restaurant bu konuda da hayli iddialı. Her gün Barbun, Grida, Deniz levreği ve Çipura ile Mercan’ı taze taze burada bulmanız mümkün. Jumbo Karides’i mutlaka tavsiye ediyorum. Ayrıca buraya gelmişken yemeden gitmeyin diyeceğim Kalamar Izgara ve Ahtapot Izgara’yı da mutlaka tadın derim.



Ayrıca ara sıcaklar için de Kalamar Tava, Kalamar Izgara, Karides Tava’yı da sayabilirim. Çok sayıda meze isteme şansınız da var. Oldukça zengin bir meze tabağına sahip olan Olimpos Terrace Restaurant’ta sizler için sebze ve deniz ürünlerinden oluşan ara sıcaklardan bazılarını ise şöyle sıralayabilirim. ‘ Ahtapot Salata, Deniz Börülcesi, Patlıcan Salata…” Bu arada çok çeşit salata isteğinizi de yerine getirebilirler. Bunlar arasında Roka Salatası, Tavuk Salatası,Ton Balıklı Salata, Sezon Salatası, Mevsim Salatası, Yeşil Salata ve Akdeniz Salatasını sayabilirim. Ayrıca her türlü yerli ve yabancı içkiyi masanıza isteyebilirsiniz.



Çocukları da unutmamışlar…

Olimpos Terrace Restaurant ayrıca çocukları da unutmamış. Çocuklar için menüler oluşturmuş. Onlar için Hamburger, sosis cips, menüleri de var. Ayrıca çocuklar için yarım porsiyon uygulaması da hayata geçirilirmiş burada.

Size biraz da fiyatlar hakkında bilgiler vereyim. Burada Kalamar Izgara’yı 18 TL.’ye, Ahtapot Izgara’yı 16 TL’ye, Porsiyon Levrek ya da Çipura’yı 25 TL.’ye, Deniz mezelerini 10 TL’ye diğer mezeleri ise 7 TL.’ye, Steak’ları 38 TL.’ye, kuzu şiş’i 25 TL.’ye, Köfte’yi 20 TL.’ye yiyebilirsiniz. Yemek sonrası çay ve kahve ikramlarının yanı sıra fırın helva da sizlere ücretsiz getiriliyor.Otopark sorunu yok.





Sonuç olarak Akdeniz, Kemer ve Marina manzarasında balığınızı veye etinizi yerken ve içkinizi yudumlarken “ İşte Bu” diyeceksiniz. Olimpos Terrace Restaurant eşsiz deniz ürünleri menüleri, et ürünleri, sıcak ve soğuk mezeleri ve eşsiz manzarası ve ekonomik fiyatları ile size unutulmayacak dakikalar yaşatacak. Afiyet olsun!...



Olimpos Terrace Restaurant Rezervasyon Telefon: 0 535 652 77 88