FARKINDALIK YARATMAK AMACIYLA DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Antalya Okurcalar'da yer alan Mylome Luxury Hotel’de denizde dip temizliği yapıldı.

FARKINDALIK YARATMAK AMACIYLA DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

Dalış ekiplerinin yanı sıra, otel Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal’ın da dalış yaptığı farkındalık temizliği, otelde konaklayan yerli ve yabancı misafirler tarafından meraklı gözler ile izledi.

Mylome Luxury Hotel Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal, rutin dönemlerde tekrarlanan bu etkinliği farkındalık amacı ile 5 Haziran Dünya Çevre gününde tekrarladıklarını söyledi. Ünal,  “Dünya çevre gününde biz de elimizden geldiği kadar denizimizi temizlemek için dalış yaptık. Burada hem denizi temizlemek istedik, hem de bir farkındalık yaratmak istedik. Bu temizlik işlemlerimizi rutin olarak zaten yapıyoruz. Bugün otelin genel müdürü olarak bende arkadaşlara eşlik edip elimizden gelen temizliği yaptık. Bu vesile ile de çevremizi denizimizi, doğamızı, yeşilimizi koruyalım. Çevreyi temiz tutalım. Mevcut çevremizi de daha yaşanabilir hale getirmek için elimizden geleni yapalım” dedi.

Sualtı temizliği yapan Kubilay Çakır da, sık sık bu temizliği yaptıklarını belirtirken “Bu dalışımızda çok küçük oranda çöp bulduk. Bu temizliği zaten farkındalık amacı ile yaptık. Temiz bir çevre için hepimiz dikkat edelim” dedi.

Dalış sonrası deniz dibinden az sayıda çöp çıkarılırken, bunu gören otel misafirleri de bu durumdan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Rusya’dan gelen Sergei İvanov yaptığı açıklamada “Otelimiz çok temiz. Denizimiz de çok temiz. Burada olmaktan dolayı çok memnunum. Ekim ayında tekrar arkadaşlarımız ile birlikte buraya geleceğiz. Herkesin çevre gününü kutlarım. Herkese sağlık dilerim. Moskova’daki herkese selamlar.”dedi.

Katya Makarova ise “St Petersburg’dan geliyoruz. Otelimiz, denizimiz, servisimiz çok güzel. Bugün Dünya çevre günü, kutluyorum. Otelden ve animasyon ekibinden çok memnunuz. Herkesi buraya tatile bekliyoruz” dedi.

Ankara’dan Alanya’ya tatile gelen ve Mylome Luxury Hotel’i tercih eden Özgür Karagülle de yaptığı açıklamada “Ankara’dan tatile geldik. Deniz gerçekten çok temiz ve denizin bu temizliliğinin sürdürülebilirliliği açısından buradaki çalışan arkadaşların hassasiyeti için çok teşekkür ederim. Dalgıç arkadaşların dip temizliğini izledik, keyifliydi. Çevre hassasiyeti için teşekkür ederim” diye konuştu.