DİVAN DEMEK,GÜVEN DEMEK!

Divan Grubu’ndan Yeni Film!

DİVAN DEMEK,GÜVEN DEMEK!

Turizm sektörünün öncü şirketlerinden Divan Grubu, pandemi döneminden yeni normale geçiş sürecinde tüm birimlerinde alınan önlemleri anlatan özel bir film hazırladı.

“Divan Demek Güven Demek” mottosuyla hazırlanan çalışanları ve misafirleri için alınan önlemlerin ilk adımdan başlayıp Divan deneyiminin sonuna kadar kusursuz şekilde sürdüğünü aktaran film, Being/Çözüm imzası taşıyor.

Divan Grubu, yeni normale geçiş döneminde misafirlerini ağırlarken aldığı önlemleri anlatan bir film yayınladı. Kusursuz Divan deneyimini her adımda en sağlıklı ve hijyenik şekilde sunacak şekilde önlemler alan Divan Grubu, kapıda başlayarak resepsiyonda karşılamayla devam eden, oda, ortak alanlar, restoran, spor salonu, toplantı odaları, havuz gibi alanlardaki uygulamalara dikkat çekiyor. Ateş ölçümü, dezenfektan, QR kod ile temassız erişim ve tek kullanımlık kişiye özel eşya tedariki gibi unsurların anlatıldığı filmde Divan bünyesinde tüm birimlerde alınan önlemler de detaylıca aktarılıyor. Misafirlerine her alanında güvenilir bir konaklama deneyimi sunmayı amaçlayan Divan Grubu, düğün ve toplantı gibi etkinlikler için aldığı üst düzey önlemlere vurgu yapıyor. Filmde aynı zamanda misafirlerin yapılan çalışmaları QR kod sistemi aracılığıyla izleme imkanı olduğu da yer alıyor.Divan Grubu’nun titizlikle uyguladığı tedbirlerin aktarıldığı filmin yaratım sürecini Being/Çözüm, yapımını ise Go Production üstlendi.