CUMHURİYET ETKİNLİKLERİ’NİN İKİNCİSİ 28-30 EKİM’DE GERÇEKLEŞİYOR

Cumhuriyet coşkusu birbirinden özel söyleşiler, sahne şovları ve gala gecesi ile Nirvana Cosmopolitan’da yaşanacak…

CUMHURİYET ETKİNLİKLERİ’NİN İKİNCİSİ 28-30 EKİM’DE GERÇEKLEŞİYOR

Kilit Hospitality Grup bünyesindeki Nirvana Cosmopolitan, bu yıl Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinliklerinin ikincisini düzenleyerek Cumhuriyet’in 99. Yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

28-30 Ekim tarihleri arasında birbirinden özel katılımcılar ile gerçekleşecek Cumhuriyet Etkinlikleri; söyleşiler, sahne şovları ve gala kutlaması ile katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında bilge tarihçimiz Prof. Dr. İlber Ortaylı, Dr. Selim Erdoğan, Sunay Akın, Hande Kazanova, Sare Aldemir, Dinçer Güner ve Taylan Kümeli’nin yer alacağı söyleşilerin yanı sıra Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio Jazz Performansı ve Behzat Gerçeker & ENBE Orkestrası’nın sahne şovlarının sergileneceği gala kutlaması bu unutulmaz etkinliklere renk katacak.

28 Ekim Cuma günü Arcturus salonunda Sunay Akın’ın ‘Cumhuriyet Yolunda’ söyleşisi ile başlayacak etkinlikler akşam saatlerinde Excel Bar’da caz tutkunlarının büyüleneceği Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio Jazz Performansı ile devam edecek.

29 Ekim Cumartesi günü COSMOS Astroloji Sohbetleri kapsamında Astrolog Hande Kazanova ve Astrolog Dinçer Güner ‘2023 yılında burçları neler beklediğine dair ipuçları verecek. Sare Aldemir’in ‘Çocuklarımızın Doğum Haritalarına göre Doğru Kariyer Planlaması’ konulu söyleşisi ile merak edilen tüm soruları yanıtlayacak.

Günün devamında saat 18:00’de Arcturus salonunda ilgiyle beklenen Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Dr. Selim Erdoğan’ın ‘Cumhuriyet Söyleşisi gerçekleşecek.

Söyleşinin hemen ardından bu yıl Nirvana Cosmopolitan Hotel Cosmos Sports Center’ın ev sahipliğinde ikincisi düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı COSMOS Turizmciler Kupası’nın Ödülleri Excel Lounge’da düzenlenecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak.  17-29 Ekim 2022 tarihlerinde, Antalya turizmine katkısı bulunan değerli firmaların katılacağı turnuva bu yıldan itibaren basketbol ve voleybol branşlarında düzenleniyor.

Ödül töreninin ardından Arcturus Ball Room’da Behzat Gerçeker & ENBE Orkestrası ile katılımcıların 29 Ekim ruhunu dolu dolu yaşayacakları bir Cumhuriyet Balosu geceye damgasını vuracak.

30 Ekim Pazar sabahı saat 11:00’de C’hi For Life Vegan Restaurant’ta ‘İyi Yemek & İyi Beslenme & İyi Yaşam’ üzerine brunch etkinliğinde beslenme uzmanı Taylan Kümeli ile ‘Sağlıklı Yaşam Sohbeti’nde misafirler sağlıklı yaşamanın püf noktalarını öğrenerek, merak ettikleri tüm soruları soracak.