ANEMON OTELLERİ 55. YILINDA ŞANLIURFA’DA YENİ OTELİNİ AÇTI

Anemon Otelleri, 55. kuruluş yılında yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Şanlıurfa’daki yeni otelinin açılışını gerçekleştirdi. Anadolu’daki büyüme stratejisini sürdüren marka, bu yatırımıyla bölgenin turizm potansiyeline katkı sağlamayı hedefliyor.

ANEMON OTELLERİ 55. YILINDA ŞANLIURFA’DA YENİ OTELİNİ AÇTI

Göbeklitepe, Balıklıgöl ve Harran gibi insanlık tarihine ve kültürel mirasa ev sahipliği yapan Şanlıurfa, Anemon Otelleri’nin Anadolu’daki güçlü yolculuğunun önemli duraklarından biri oldu. Yeni Anemon Şanlıurfa, modern konforu kentin tarihî ve kültürel dokusundan ilham alan sıcak bir atmosferle buluşturuyor.

İş ve kültür turizmine hitap eden çok yönlü alanlarıyla dikkat çeken otel, şehirde yeni bir buluşma noktası olmayı amaçlıyor. Anemon’un 55 yıllık hizmet tecrübesi, Şanlıurfa’nın kadim kültürüyle bir araya getirilerek misafirlere özgün bir konaklama deneyimi sunulması hedefleniyor.

Anemon Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Akçura, açılışa ilişkin yaptığı değerlendirmede, Şanlıurfa’nın Anadolu’nun en köklü medeniyetlerine ev sahipliği yapan özel bir şehir olduğunu vurgulayarak, “55. yılımızda Şanlıurfa’da yatırım yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Misafirlerimize hem şehrin ruhunu hem de Anemon kalitesini hissettiren bir deneyim sunacağız” dedi.

Anemon Otelleri, Şanlıurfa yatırımıyla birlikte Anadolu’nun güçlü şehirlerinde büyümesini sürdürerek, turizmin gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.