YÖRSİAD, ÇALIŞTAY DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KEMER'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ


YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) gelecek bir, üç ve beş yılın vizyonunu belirlemek için bir Çalıştay değerlendirme toplantısı düzenledi.İZLEYİN!...

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) gelecek bir, üç ve beş yılın vizyonunu belirlemek için bir Çalıştay düzenledi. Kemer Karmir Otel’de düzenlenen Çalıştay’a çok sayıda YÖRSİAD üyesi katıldı. “Bireysel Vizyon, Hedef belirleme ve Gerçekleştirme Becerisi” konulu Çalıştay’da YÖRSİAD üyesi de olan OMC Türkiye Danışmanlık firması Genel Müdürü Reşat Güney üyelere yönetim Danışmanlığı dersi verdi.

 İki gün süren eğitimler sonucunda YÖRSİAD’ın önümüzdeki beş yıllık süreçte yapacağı çalışmaların amaçları belirlenirken, bu amaçlara uygun hedefler ve hedeflere uygun faaliyetler belirlendi. Aileleri ile birlikte Çalıştay’a katılan YÖRSİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri için otelde bir de gala gecesi düzenlendi. Kaynaşma ve birlikteliğin en güzel örneğinin verildiği gecede YÖRSİAD Başkanı Semih Beken bir konuşma yaparak, “Ben inanıyorum ki ülkemizin geleceğinde YÖRSİAD çok önemli bir rol oynayacak” dedi ve katılımları için YÖRSİAD ailesine teşekkürlerini sundu.



YÖRSİAD olarak düzenledikleri Çalıştay’dan çıkan en önemli sonucun birliktelik ve gelecek yıllara yapılacak çalışmalar olduğuna dikkat çeken Başkan Semih Beken, üyelerin görüşlerine büyük önem verdiklerini oluşturdukları bu vizyonu da üyeler ile birlikte aldıkları kararlar ile gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. YÖRSİAD Başkanı Semih Beken yaptığı açıklamada şu görüşlerini dile getirdi:

“Bu vizyon strateji toplantımızda derneğimizin önümüzdeki bir, üç ve beş yılı planlıyoruz”

“Bugün burada YÖRSİAD olarak vizyon toplantımızı yaptık. Vizyonumuzu belirlerken tüm üyelerimiz ile birlikte amaçlarımız nelerdir bunları da vizyonumuzun altında maddeler olarak çıkardık. Bu amaçlarımız doğrultusunda da faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. Biz dernek olarak en büyük gücümüzü üyelerimizden almaktayız. Bundan dolayı da ilkini gerçekleştirdiğimiz bu çalıştayı da derneğimizin üyeleri ile birlikte hep beraber gerçekleştiriyoruz. Bu vizyon strateji toplantımızda derneğimizin önümüzdeki bir, üç ve beş yılını planlıyoruz. Daha çok yapmak istediğimiz hedefleri ön plana çıkartarak farklı projelerle, öncelikle bölgemize daha sonra ülkemize değer katacak birçok projeye de imza atacağız. Toplantımız sonrasında keyifli bir galayı da birlikte düzenledik.  Burada da üyelerimiz ile birlikte kaynaşmayı arttırdık. Ben inanıyorum ki ülkemizin geleceğinde YÖRSİAD çok önemli bir rol oynayacak. Antalya ve Akdeniz Bölgesinden başlayan bu oluşum, ilerleyen zamanda tüm Türkiye’ye yayılacak ve etkisini göstermeye başlayacak. Bizler ülkesine katkı koymak için, ülkemizin gelişmesi için hem sosyal anlamda hem de iş dünyası olarak elini taşın altına koymaya her zaman hazırız. Bunu burada belirledik ve hedeflerimizi ortaya koyduk.”



“Bir sivil toplum kuruluşu olarak YÖRSİAD’ın önümüzdeki yılları planlamaya çalışması, bu fikirleri üyelerinden elde etmeye çalışıyor olması son derece değerlidir”

YÖRSİAD üyesi de olan OMC Türkiye Danışmanlık firması Genel Müdürü Reşat Güney dernek üyelerine “Bireysel Vizyon, Hedef belirleme ve Gerçekleştirme Becerisi” konulu bir eğitim verdi. Eğitimin çok yararlı olduğunu söyleyen Güney, “ Bu eğitimler hem bölgeye hem ulusal ve uluslar arası olma amacıyla hareket eden YÖRSİAD için son derece başarılı ve değerli bir çalışma oldu” dedi.
Reşat Güney  yaptığı açıklamada “OMC Türkiye Danışmanlık firması olarak YÖRSİAD üyelerimize yönetim danışmanlığı gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık önümüzdeki bir, üç ve beş yıllık süreçte yapılacak olan çalışmaların amaçlarının belirlenmesi , amaçlara uygun hedeflerin belirlenmesi , hedeflere uygun faaliyetlerin yönetim kurulu ve üyeler ile birlikte alınacak kararlar ile yola çıkılması adına bir araya geldik. Çok önemli ve enerjinin yoğunlaştığı bir çalıştay yaşadık. Burada çok değerli fikirlere ulaştık ve düşünceler elde ettik. Bu çalıştay Antalya adına bir ilk diyebiliriz. Genelde baktığımızda planlama alışkanlığının ülkemizde çok fazla olmadığını görüyoruz. Bir sivil toplum kuruluşu olarak YÖRSİAD’ın önümüzdeki yılları planlamaya çalışması , bu fikirleri üyelerinden elde etmeye çalışıyor olması son derece değerlidir.  Hem bölgeye hem ulusal ve uluslar arası olma amacıyla hareket eden YÖRSİAD için son derece başarılı ve değerli bir çalışma oldu”