WOX TÜRKİYE AÇILDI

Türkiye’nin ilk İllüzyon ve Oyuncak Müzesi!

WOX TÜRKİYE AÇILDI

Avrupa Eğlence yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin en büyük konsept trambolin parkları Flyzone’ların mimarı olan Avrupa Eğlence, yine Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek İllüzyon ve Oyuncak Müzesi Wox Türkiye’yi hayata geçirdi.

İstanbul Mall of İstanbul’da kapılarını açan illüzyonun büyüleyici dünyasını eşsiz mimari ve teknolojinin birleşmesiyle ziyaretçilerine sunan WOX Türkiye, açıldığı günden itibaren binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı. Müze içerisinde bulunan, tarihe tanıklık etmiş binlerce oyuncak her yaştan ziyaretçiye unutulmaz anlar yaşatırken, illüzyonun hayran bırakan dünyası ise, görenleri unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.Geçmişten günümüze, 1800’lerden 90’lı yıllara uzanan unutulmaz oyuncakların sergilendiği Wox Türkiye’de, teknolojiyle donatılan illüzyonun büyüleyici dünyasına giriş yapılıyor. 32 farklı bölümden oluşturulan illüzyon alanı, her yaştan ziyaretçiye unutulmaz anlar yaşatıyor.

Y, X, Z kuşağı… Her yaşa özel…

Müze içerisinde bulunan binlerce oyuncağın tarihe tanıklık ettiğini belirten Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, “Müzemizde ebeveynler geçmişe yolculuk yaparken, çocuklar anne babalarının oynadığı oyuncakları görüyor. Z kuşağı illüzyonun teknolojik dünyasına geçiş yaparken, ebeveynler de yeni nesil eğlenceye eşlik ediyor. Herkese hitap eden bir müze hayata geçirdik.” diye konuştu. Wox Türkiye içerisinde bulunan tüm ünitelerin yerli üretim olduğunun altını çizen Becer, “Türkiye’de ilk defa illüzyon ve oyuncağı birleştirdiğimiz bir müze oluşturmamızın yanı sıra, Türkiye’de ilk defa yerli üretim yaparak bir müze de gerçekleştirmiş olduk” dedi.

Sağlıklı ziyaret için önlemler alındı!

Kısıtlama günleri haricinde her gün 11:30 – 20:00 saatleri arasında ziyarete açık olan Wox Türkiye’de bilet fiyatları yetişkin 69 TL, öğrenci 49 TL olarak belirlendi. Aile paketlerinin de sunulduğu Wox Türkiye’yi 2 yetişkin 2 çocuklu bir aile 205 TL’ye ziyaret edebiliyor. Pandemi önlemleri kapsamında yüzde 50 kapasiteyle hizmet veren müzede, tüm dezenfekte işlemleri profesyonel ekipler tarafından yapılıyor.