TRAVELSHOP TURKEY'DEN YENİ BİR ORGANİZASYON DAHA...

TravelShop Turkey, tur operatörlerini Ankara'da buluşturacak.

TRAVELSHOP TURKEY'DEN YENİ BİR ORGANİZASYON DAHA...

TravelShop Turkey, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Ankara’da 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Travelexpo Ankara, TravelShop Turkey tarafından gerçekleştirilecek.

Daha önce yurtiçi ve yurtdışında birçok turizm fuarının B2B görüşmelerini organize eden TravelShop Turkey'in Genel Müdürü Murtaza Kalender, bu sene Ankara’ya 30’a yakın ülkeden 100’e yakın tur operatörünün geleceğini söyledi.Ankara’da ilk kez böyle bir etkinlik gerçekleştireceklerini ifade eden Kalender, Atis Fuarcılıkla işbirliği yaparak TravelExpo Ankara’nın B2B ikili görüşmelerini gerçekleştireceklerini belirtti.

B2B görüşme sistemlerini daha da geliştirdik

B2B görüşme sistemlerini daha da geliştirdiklerini vurgulayan Murtaza Kalender, sisteme giren her katılımcı ve buyer'ın ön randevu alabileceğini, karşılıklı olarak randevu verimliliğini puanlayabileceğini söyledi. Kalender, randevuya gelmeyenler içinse, “randevuya gelmedi” butonu tıklandığında karşı tarafa bildirimde bulunulabildini ifade etti.

Geliştirdikleri bu sistemin kendi alanında dünyanın en iyisi olduğunu vurgulayan Murtaza Kalender; sistem sayesinde hiçbir buyer'ın tatil amaçlı gelemeyeceğini ifade ederek, sistemin iş geliştirmeye yönelik görüşmeler yapılacağının teminatı olduğunu söyledi.

Sıradaki etkinliklerin listesi

Bir sonraki etkinliklerinin 15 Kasım tarihinde Kapadokya’da B2B Workshop etkinliği olduğunu söyleyen Kalender; daha sonra 11 Mart 2020 tarihinde dini temalı Holy Lands etkinliği ile 13 Mayis 2020’de Yat Turizmi için Fethiye’de B2B etkinliklerinin olacağını ifade etti.