TBD ANTALYA ŞUBESİ’NİN 9. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi’nin 9. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla üyelerin ve eşlerinin katılımı ile bir gala gecesi düzenlendi.

Gala gecesi Akra Barut Otel’de gerçekleştirilirken, geceye Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Rahmi Aktepe ile birlikte Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir Şube Başkanları da katıldı.Gecede dernekte 5. Yılına giren üyelere plaketleri Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Akyelli, Başkan Yardımcısı Ersen Gençaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi.

Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Akyelli yaptığı konuşmasında, İki üç kişi ile başladıkları serüvene bugün 300 kişiyle devam ettiklerini söyledi.
“ 2021 yılında 50.yılını kutlayacak olan Türkiye Bilişim Derneği’nin Antalya Şubesi’nin 9.kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. İki üç kişi ile başladığımız serüvenimizde bugün 300 kişiye ulaştık. 2019 Yılı ocak ayında da Genel Kurulumuz olacak. Bugün eski yılı bir yana bırakıp yemi yılı karşılamak ve özellikle de eşlerimi ile bir arada olmak için buradayız. Derneğimiz ve şubemiz için bu bir şölen toplantısıdır” dedi.

Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Rahmi Aktepe de yaptığı konuşmasında yaşadıkları bu dönemde değişimi, dönüşümü takip etmekte zorlandıkları bir dönemden geçtiklerini belirterek, derneği güçlendirmenin tüm üyelerin görevi olduğunu söyledi.
“Bugün sizler ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye Bilişim Derneği 1971 yılında kurulan 50 yılına yakınlayan bir dernek. Bugün kullandığınız bilgi işlem, bilgisayar gibi kelimeleri üreten bir dernek.  Bunun dışında bugün Türkiye’de 216 bin dernek var. Bunlardan sadece 360 tanesi kamu yararına. Bu derneklerden bir tanesi de Türkiye Bilişim Derneği. Dolayısı ile bu derneği güçlendirmek hepimizin görevi diye düşünüyorum. Çünkü artık yaşadığımız dönem değişimin dönüşümün, bizim bile takip etmekte zorlandığımız bir dönem” diye konuştu.