TATİL SEVERLERE AKIL ALMAZ FIRSATLAR

Yurtdışı tatili planladığınızda önceliklerinizden biri ülkenin kültürünü tanımaksa eğer, tatil planınızı şimdiden belirlemeye başlayabilirsiniz.

TATİL SEVERLERE AKIL ALMAZ FIRSATLAR

Tatil hayallerini yurt dışından yana kullanmak istiyorsanız, Jolly’nin hem ekonomik hem de keyifli yurt dışı turları tam size göre…

İki yıllık pandemi döneminin ardından Mart ayı itibariyle İtalya’nın da kapılarını açmasıyla yurt dışı turlarına ciddi bir talep yaşandı. Zaman zaman vize sıkıntıları yaşanıyor olsa da gerek yurt içindeki otel fiyatlarının yüksek olması gerekse de otellerin doluluğu sebebiyle ve ayrıca iki yıl hiç yurt dışına gidilememiş olması sebebiyle neredeyse 2019 yılı rakamlarına ulaşan bir talep söz konusu oldu.

Peki, Jolly’nin rehberliğinde sizi bekleyen güzelliklerden bazılarına göz atmaya ne dersiniz?

HER ADIMINIZDA BÜYÜLENMEYE HAZIRSANIZ YURT DIŞI TURLARINA BİR GÖZ ATALIM…

Vizesiz olması, kültürümüze çok yakın ve çok rahat ulaşılabilmesi sebebiyle Balkan Turları… Farklı coğrafyalarda tatilini sürmek isteyen ama bunun için çok da zamanı olmayanları düşünerek hazırlanan vizesiz Balkanlar Turu siz seyahat severleri bekliyor.

Her zaman son derece revaçta olan İtalya Turları… Akdeniz’in en romantik ülkesinde dolu dolu geçecek bir tatil planlıyorsanız İtalya en iyi destinasyonlar arasında. Eser ve tarihi yapı görme fırsatı elde edilecek bu turda gezip görecekleriniz yalnızca yapılar ve şehirlerle sınırlı değil kuşkusuz. En güzel manzaralar sizleri karşılıyor olacak.

Havaların yavaş yavaş soğumaya başlamasıyla şu dönemde Dubai Turları… Kış mevsiminin en soğuk zamanlarından kaçarak deniz, kum, güneş tatili yapmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Jolly’nin Dubai Turları tam size göre.

Türklere vize uygulamasını kaldırması sebebiyle Sharm El Sheikh Turları… Güzel plajları keşfetmek, su altındaki güzellikleri görmek isteyen tatil severlere müjde: Türk vatandaşlarına vizeler kalktı! Turizmin cazibe merkezlerinden biri olan Mısır Sharm El Sheikh’i vizesiz keşfetmek ve fırsatları kaçırmamak için elinizi çabuk tutun!

İki yıllık pandeminin ardından onlarca tur alternatifi ile Mısır’dan Güney Amerika’ya, İtalya’dan Amerika’ya onlarca tur alternatifi sunan firmanın bulunduğumuz dönemde de talepleri yoğunlaştı.

Üstelik yurt dışı turlarında 1.000 TL’ye varan indirim. Son gün 30 Eylül!