SUNEXPRESS, YARDIM ELİNİ UZATTI

SunExpress, Türk turizmini ve Antalya bölgesini ek uçuşlar ve özel tarifelerle destekliyor

SUNEXPRESS, YARDIM ELİNİ UZATTI

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, İngiliz Thomas Cook şirketlerinin ticari faaliyetlerini durdurma kararından ardından, hem İngiltere’den Antalya’ya turizm akışının sürdürülmesini desteklemek hem de mağdur olan yolcular için Antalya ile Londra Luton Havalimanı arsında ek kapasite koyma kararı aldı.

SunExpress, Türkiye’de zor durumda kalan yolcular için Antalya’dan Londra Luton Havalimanı’na ek uçuşlar gerçekleştirerek Türkiye’de mahsur kalan yolcuların cazip şartlarda  evlerine dönme imkanı sunuyor. Mevcut durumdan etkilenen yolcular, sunexpress.com aracılığı ile Antalya – Londra arası uçuşlar için 148,99 Avro’dan başlayan fiyatlarla rezervasyonlarını yapabilirler.

SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, “Güvenilir bir uçuş ortağı olarak SunExpress, mevcut durumdan etkilenen yolculara yardım eli uzatmak için elinden geleni yapmaktadır. Türk turizmine ve merkezimiz Antalya’ya karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Kurulduğu günden bu yana Türk turizminin gelişiminde önemli rol oynayan SunExpress, bu olumsuz koşullarda oluşan açıkları gidermede her türlü desteği vermeye gayret göstermektedir” dedi.