RUSLAR TÜRKİYE’DE TATİL YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR



Her fırsatta Türkiye’de tatil yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Ruslar, Türkiye’de buldukları sıcaklığı ve misafirperverliği diğer ülkelerde bulamadıklarını söylüyorlar. Turizm Yazarı Halil Öncü, Antalya’nın Kemer İlçesi, Göynük Mahallesinde yer alan Ulusoy Kemer Holiday Club Hotel’de konaklayan Rus turistlere ve Ukraynalı turistlere mikrofonunu uzattık ve işte bu cevapları aldı:

Oleh Liashchenko” 10 defadır tatil yaptım. Türkiye haricinde Yunanistan ve Mısır’a da gittim. Ancak en güzel hizmeti Türkiye’de aldım. Antalya benim için çok önemli bir yer.  36 gündür burada tatildeyim.  Çocuklarımla tekrar gelmeyi düşünüyorum”

Sheshnyev Bogdan “ İki sene önce Yunanistan’a tatile gittim. Ama Antalya benim için çok çok daha güzel . İkinci defa Ulusoy Tatil Köyüne geliyorum. Ailece buradan çok memnunuz”

Dana Ragozina “18 kez Antalya’ya tatile geldim. Antalya’yı çok seviyorum.  Tehlikenin olmadığı bir yer Antalya. Ailecek geliyoruz, Denizini, güneşini, diskosunu her şeyini çok seviyorum”

Sezgeev Victor “ Antalya’ya çok uzun zamandır geliyorum. Çok sayıda ülkeye tatile gittim ama buradaki hizmeti ve sıcaklığı hiçbir yerde bulamadım. Türkiye’yi ve Antalya’yı çok seviyorum. Mümkün olduğu kadar da gelmesi düşünüyorum”

Helene Rodionova “Yunanistan tarafında bir başka otele gittik. Bizim sevdiğimiz en güzel otel burası. Antalya'yı çok seviyoruz. Burada çok memnunuz”