QM AWARDS 11.YILINDA 11 MART’TA KADAR DEVAM EDECEK !

Turizm endüstrisinde başarısı ve istikrarı ile gelişerek büyüyen QM, 11.yılında da kaliteyi yönetmenin önemini vurgulayacak.

QM AWARDS 11.YILINDA 11 MART’TA KADAR DEVAM EDECEK !

Qm Awards ikinci tur oylaması QM ödül gecesinigerçekleştirebilmek ve sektörden gelen talebe cevap verebilmek için11 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek. Ödüller sahiplerine yine muhteşem bir gala gecesiyle takdim edilecek.

QM İkinci tur oylama 11 Mart 2021 Tarihine Kadar Devam Edecek!

GM Turizm & Yönetim dergisince düzenlenen QM Awards, Türkiye’nin ‘En Köklü ve  Kapsamlı Turizm Ödülleri’ni sahipleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. 11. Yılında “Turizmin Enleri’ni” belirleyecek olan Qm Awards 2020’nin 1 Mart olarak belirlenen 2. tur oylaması gala programını netleştirebilmek ve  sektörden gelen ilgiye cevap verebilmek için 11.yılında 11 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek.!

OYLAMAYA KATILMAK İÇİN

Bu yıl 11. kez ödüllerle buluşacak olan QM Awards 2020’ın enlerini belirlemek ve kazanma şansını artırmak için oylama anketine katılın!

Oylama qmawards.com ve gmdergi.com adreslerinde!

QM Winners  4 Dilde 11 Ülkede Yayınlanacak

Ödül töreni sonrasında yayınlanan QM AWARDS WINNERS kataloğu ile kazananlar ve  finalistler ölümsüzleşecek. İlk defa bu yıl ise Türkçe ile basılı yayının yanı sıra QM Winner Katalogumuz,  Almanca, İngilizce ve Rusca olarak E- Dergi olarak yayınlanacak. Türkçe  basılacak olan katalogumuz,her yıl olduğu gibi GM Dergi okurlarıyla buluşacak. 

QM AWARDS Lastminute Fair de dünya profesyonellerine ulaşacak

QM ayrıca yine bu yıl  26-27 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşecek olan Lastminute Fuarımıza katılacak olan olan 3000 yurt dışı profesyoneline dağıtılacak tanıtım kitlerinde ve Fuar standında yer alacak.

Qm Winners E-Dergimiz ise  4 dilde 30 bin acente olmak üzere  toplamda 100 bin Turizm profesyonellerine ulusal ve uluslararası  arenada iletilecek.  Almanya, Rusya, İngiltere, Ukrayna, Kazakistan, Kırgısiztan, Özbekistan, Belarus, Moldova ve  Azerbeycan'a ulaşacak olan QM AWARDS WINNERS 2020 Türkiye edisyonu 14 ülkede markanızın sesi olacak.