OBİLET.COM’A 1 AY İÇERİSİNDE 3 ÖDÜL

Online seyahat-turizm portalı Obilet.com, 1 ay içerisinde yerli ve yabancı firmaların katıldığı 3 ayrı halk oylamasında 3 ayrı ödüle layık görüldü.

OBİLET.COM’A 1 AY İÇERİSİNDE 3 ÖDÜL

Yerli seyahat girişimi ilk olarak “Marketing Türkiye” ve “Outdoor Türkiye Platformu”nun ortaklaşa düzenlemiş olduğu, sürdürülebilirlik ve çevrecilik gibi kıstaslar dikkate alınarak markaların değerlendirildiği “Outdoor Awards”ta, “Yolculuk Aplikasyonları Kategorisi”nde Gümüş Ödül kazandı.

Platform bu ödülün ardından, küresel ölçekte önde gelen tüm seyahat ve turizm firmalarının ve teknoloji sağlayıcıların yarıştığı “Uzakrota Seyahat Ödülleri”nde “Dünya’nın Önde Gelen Otobüs Biletleme Sitesi” kategorisinde oyların büyük çoğunluğunu alarak birincilik ödülünü kazandı.Obilet son olarak da “Pazarlama Türkiye” tarafından düzenlenen, ülkemizin e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren en saygın firmalarının yarıştığı “E-Ticaret Zirvesi”nde “Yılın Online Seyahat Sitesi” kategorisinde birincilik elde etti.

Obilet.com Strateji ve Kurumsal İletişim Direktörü Sertaç Keleş konuyla ilgili şunları kaydetti:

“Bugüne kadar Obilet olarak yurt içinde ve yurt dışında birçok ödül aldık; ancak bu kadar kısa bir süre içinde, tamamı halk oylamasıyla gelen 3 ödülü birden art arda kazanmak, performans anlamında hedeflerimizi aştığımız bir yılın sonuna yaklaşırken sevincimizi ve 2023’e dair umutlarımızı bir kat daha artırdı. Müşteri memnuniyeti alanında her yıl kazandığımız ödüller, satış ve iş geliştirme ekibimizin global çapta aldığı ödüller, platformumuza ve yazılımlarımıza yerli ve yabancı kuruluşlar tarafından verilen ödüller bizim için her zaman büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı olmuştu. Şimdi ise sürdürülebilirlik, çevrecilik ve pazarlama camialarından gelen bu yeni ödüllere layık görülmüş olmayı oldukça anlamlı buluyoruz. Tüm fedakâr çalışanlarımıza ve bizden takdirlerini esirgemeyen kullanıcılarımıza teşekkür ediyoruz.”