METE VARDAR 'HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, HEP BİRLİKTE VARIZ!'

TGA’da seyahat acentelerini temsil etmek için yönetim kuruluna aday olan Mete Vardar acentelere bir mektup göndererek acentelerin haklarını korumaya hazır olduğunu belirtti.

METE VARDAR 'HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, HEP BİRLİKTE VARIZ!'

Mete Vardar: TGA'da acentelerin haklarını korumaya hazırım

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu'na aday olan Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, seyahat acentelerine bir mektup yazarak, aday olma gerekçelerini anlattı.

TGA’nın işleyişi ile ilgili seyahat acentelerinde önemli bilgi eksikliği olduğunu belirten Mete Vardar, seyahat acentelerinin doğru bir şekilde temsil edilmesi gereken TGA seçimlerinin TÜRSAB seçimleri kadar önemli olduğuna işaret etti.

“Hep birlikte güçlüyüz, hep birlikte varız”

TGA’da seyahat acentelerinin haklarını korumaya hazır olduğunu ifade eden Vardar’ın “Hep birlikte güçlüyüz, hep birlikte varız” başlıklı mektubunun tamamı şöyle:

“Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın yani TGA'nın yeni dönemine adaylığımı açıkladığım günden bugüne gerçekleştirdiğim çalışmalarda, TÜRSAB'a kayıtlı acentelerin birçoğu ile görüşme fırsatım oldu. Bu görüşmelerde TGA'nın işleyişi ile ilgili seyahat acentelerinde önemli bilgi eksiklikleri olduğunu fark ettim.

"TGA seçimlerinin, diğer seçimler kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum"

Çok zor bir dönemden geçiyor olmamıza rağmen, her birimizin ciromuzdan ödediğimiz yıllık paylarla destek verdiğimiz TGA hakkındaki bu bilgi eksikliği karşısında sektör olarak harekete geçmemizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.

Bir bütünün parçaları olduğumuzun ve hep birlikte güçlü olacağımızın bir kez daha altını çizerek; bizim yani tüm seyahat acentelerinin tamamını en doğru şekliyle temsil etmesi gereken TGA seçimlerinin, diğer seçimler kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum.

"TGA olarak da acentelerimizin maddi ve manevi haklarını aynı güçte korumaya hazırım" 

Hem mesleğimize olan saygı ve sevgimiz hem de sektörümüze olan bağlılığımız, bizi temsil eden tüm kurumların yönetimlerinde söz sahibi olmamızı ve bizi temsil edenleri yine kendimizin seçmesini gerektiriyor. Ancak bu şekilde sesimizi duyurabilir, sorunlarımıza çözümler aranmasını sağlayabiliriz.

Tüm acentelerimizin sesini daha güçlü duyurmak için var gücümle çalışmaya, TÜRSAB olarak seyahat acentelerimizin haklarını nasıl gözetiyorsak, TGA olarak da acentelerimizin maddi ve manevi haklarını aynı güçte korumaya hazırım.

Sizlerden TÜRSAB seçimlerine göstermiş olduğunuz duyarlılığı TGA seçimlerine de göstermenizi rica ediyorum. Gelin TGA seçimlerini tarihin en yüksek katılımı ile hep birlikte gerçekleştirelim!"