ITB BERLİN’DE FRANKFURTER ALLGEMEİNE ZEİTUNG’DAN TÜRKİYE EKİ

27 ülkede faaliyet gösteren Global Connection Uluslararası Medya Grubu, bugün çıkardığı yayınla, Türkiye’deki turizm sektörünü destekleyecek ve planlarını uluslararası kamuoyuna anlatacak.



James Bond karakteriyle hafızalara kazınan Hollywood sinemasının tanınmış ismi Pierce Brosnan’ın ana kapakta yer aldığı 12 sayfalık ekte, ünlü oyuncunun Barbaros Tapan tarafından gerçekleştirilmiş bir röportajı da yayınlandı.

Bugün Alman okuyucularla buluşan ve özellikle Akdeniz bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerini konu alan özel yayınına katkı verenler arasında; Regnum, Rixos, Cornelia, Xanadu ve Baia gibi turizm sektörünün gözde tesisleri de yer alıyor.

GC Uluslararası Medya Grubu Türkiye’deki turizm sektörünü canlandırmayı ve yabancı turistlerin ülkemize olan ilgisini artırmayı hedefliyor.Global Connection, daha önce de Oscar’lı oyuncular Denzel Washington, Ben Affleck ve Nicole Kidman röportajları ile okuyucuların ilgisini çekmişti.

GC Genel Koordinatörü Onur Tayşu, dünyaca ünlü yıldızlarla yapılan röportajların, Türkiye’nin tanıtımının yapıldığı yayınlara olan ilgiyi arttırdığının altını çizdi.