ITB'DE DÜNYADA BİR İLKİN DUYURUSUNU YAPACAK

ITB'DE DÜNYADA BİR İLKİN DUYURUSUNU YAPACAK
Qatar Airways, merakla beklenen, yeni patentli Business Class deneyimini, ITB Berlin Fuarı’nın açılış gününde dünya çapında bir törenle uluslararası medyaya, seyahat sektörü temsilcilerine ve VIP misafirlere açıklamayı planlıyor.
 
Qatar Airways tarafından patenti alınmış yeni ve benzersiz koltuk tasarımı, iş ve tatil amacıyla seyahat edenler için Business Class deneyiminde devrim yaratacak. Qatar Airways’in, yemek, hediye setleri, eğlence ve servis dahil çok sayıda temas noktasında başka yenilikçiliklerle de desteklenen ödüllü Business Class kabini, sektör normlarına ve beklentilerine meydan okuyor.  
Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, “Yolcularımıza hak ettikleri olağanüstü seyahat deneyimini sunmaya devam etmek amacıyla etkinliğin ilk gününde, Business Class hizmetimizde devrim yaratan gelişmeleri tanıtarak birinci sınıf seyahatin geleceği konusunda bilgi vermekten dolayı özellikle gurur duyuyorum.”  dedi.

Tanıtım törenine uluslararası medya ve Berlin Belediye Başkanı Sayın Michael Müller’in ve Katar’ın Almanya Büyükelçisi Mr. Şeyh Saoud Bin Abdulrahman Al-Thani’nin de aralarında bulunduğu onur konukları katılacak. Gerçek küresel bir havayoluna yakışan açılış, Qatar Airways'in popüler Facebook sayfasında canlı yayınlanacak. Töreni, öğlen CityCube’de yapılacak bir basın toplantısı izleyecek. Toplantıda, uluslararası medyaya yeni kabin tasarımının ince ayrıntıları hakkında bilgi verilecek.

Fuarı ziyaret edenler, bu yılki etkinlikte Salon 2.2’deki 207 ve 208 numaralı stantlarda yer alacak Qatar Airways’in konukseverliğinin sergilendiği yeni Business Class kabininde rahatlamaya davetli. Katar Devleti’nin Katar - Almanya Kültür Yılı’nı kutladığı ve Qatar Airways’in sponsor olmaktan gurur duyduğu bu yılki ITB Berlin Fuarı, Almanya için çok daha büyük bir önem taşıyor. Yıl boyu devam edecek kültür yılında iki ülke arasında mevcut olan güçlü ticaret ve iş ilişkileri kutlanacak. Katar, 2012 yılında Japonya, 2013 yılında Birleşik Krallık, 2014 yılında Brezilya, 2015 yılında Türkiye ve 2016 yılında ise Çin ile aynı ortaklığı yapmıştı.
En genç ve en hızlı büyüyen küresel havayolu şirketlerinden biri olan ve havacılık sektöründe lider konumda bulunan Qatar Airways 2016 yılında Skytrax tarafından Dünyanın En İyi Business Class’ı ödülüne layık görüldü ve kısa süre önce merkezi olan Hamad Uluslararası Havalimanı nedeniyle beş yıldız ile onurlandırıldı.