HALUK NİŞLİOĞLU’NU KAYBETTİK

Duayen turizmci, ETİK Onursal Başkanı Haluk Nişlioğlu hayata veda etti.

HALUK NİŞLİOĞLU’NU KAYBETTİK

Türk turizmine unutulmaz hizmetler veren duayen turizmci, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Onursal Başkanı Haluk Nişlioğlu hayata veda etti. Nişlioğlu’nun vefatı, uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunduğu ve hizmet verdiği turizm dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Haluk Nişlioğlu’nun vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınladı. İşler, mesajında şöyle dedi: “Değerli büyüğümüz ve ağabeyimiz, onursal başkanımız Sayın Nişlioğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Türk turizmine, konaklama sektörüne uzun yıllar unutulmaz hizmetler veren değerli büyüğümüzün hayata veda etmesinin acısını yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm turizm camiamıza baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.”

08 Haziran 2019 Cumartesi günü hayata veda eden Haluk Nişlioğlu, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyordu. 87 yaşında hayatını kaybeden Nişlioğlu’nun cenazesi 09 Haziran 2019 Pazar günü Küçükyalı Hamidiye Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Tırazlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.