GÜZEL BİR 2023 SEZONU GELİYOR!

Alanya-Türkler'de yer alan Haydarpasha Palace Otel yönetim kurulu üyesi ve operasyon müdürü Anıl Sözen, 2023 sezonun iyi göründüğünü belirtti.

GÜZEL BİR 2023 SEZONU GELİYOR!

Anıl Sözen turizm yazarı Halil Öncü’ye değerlendirmelerde bulundu:

İngiltere pazarı ve Avrupa yoğunluğumuz ile gelirlerimizi arttırmaya çalıştık!

“Antalya destinasyon bazında sayın valimizin de yaptığı açıklamada söylediği gibi 12 milyon misafir ağırladı. Oldukça verimli bir sezon geçti. Türkiye’de ortalama iki milyona yakın yatak kapasitesinin üçte biri Antalya’da. Ve bu yatak kapasitesinin içerisinde herkesin markaları var. Bizimde Alanya’da Haydarpasha ve Side’de Alman pazarında ciddi tanınırlığı olan Villa Side markası ile hizmet veriyoruz. Aile büyüklerim Sedat Öz ve Dündar Öz’ün yarattığı 38 yıllık bir birikim var.  Tabii ki elimizde Haydarpasha markası ile marka imajımızı bu sene daha da üstüne katmaya çalıştık. Özellikle İngiltere pazarı ve Avrupa yoğunluğumuz ile gelirlerimizi arttırmaya çalıştık. Markamıza, imaj bakımından  neler katabiliriz, konseptimizde neleri yenileyebiliriz, konseptimizde doğabilecek inovatif hareketlerle bunları misafirlerimize nasıl ulaştırabiliriz bunların üzerinde yoğunlaşıyoruz. Açıkçası bu yıl bunlarla çok uğraştık. Çünkü bu kadar yatak kapasitesine binaen karşılığında elde edeceğimiz gelir , fiyat performans oranımız her zaman yüksek olmalıydı. Açıkçası buna çok uğraştık.Bunu da başardığımızı düşünüyorum “

2023 yılı güzel geliyor!

“2023 yılı hepimiz için hayırlı bir yıl olur inşallah. 2023 yılı güzel geliyor. Özellikle İngiltere’den gelen rezervasyonlar la değerlendirdiğimizde, eğer global konjonktürde herhangi bir yaptırım olmaz ise güzel geçecek bir sezon olacak gibi görünüyor.”