GÜNAY: KRİZE RAĞMEN ALMANYA'DA REKOR KIRDIK

GÜNAY: KRİZE RAĞMEN ALMANYA'DA REKOR KIRDIK
Bu yıl da rezervasyonların iyi olduğunu, bunların artırılması için tur operatörleriyle her türlü işbirliği imkanlarını araştıracaklarını ifade eden Günay, gezisine çok sayıda vali, belediye başkanı ve gazetecinin katılmasının da turizme verdikleri önemin bir göstergesi olarak algılanması gerektiğini kaydetti.

Türkiye için 2012 yılının da turizmde güzel bir yıl olmasını dileyen Günay, "Güzel bir yıl yaşamanın hem bizim için, hem dünya için temel şartı barış içinde bir yıl yaşamaktır" dedi.

Kendileri için turist sayısının artırılmasından öte gelirin ve kalitenin artırılmasının ve bu kalitenin korunmasının önemli olduğunu belirten Günay, bu nedenle doğayı ve çevreyi korumak istediklerini, kalıcı bir konsept içinde turizm yapmaya çalıştıklarını söyledi.( Kaynak:turizmgazetesi )