GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ’NİN YENİ SAYISI ÇIKTI

İşte GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin son sayısındaki bazı konu başlıkları ;

SAĞLIĞINIZA “ALKOL YASAKLARI”

GM Turizm ve Yönetim Dergisi alkol yasaklarını kapağa taşıdı. Cumhurbaşkanı Gül onayladıktan sonra Resmi Gazete’ de yayınlanmasını takiben 10 ay içinde yürürlüğü girecek yasak ve cezalar, Türkiye turizm sektörünü nasıl etkileyecek ve turizmin önemli bir ürünü olan alkole dair  uygulamalarda neler değişecek sorularının cevaplarını sayfalarında okuyucuları ile paylaştı.

GELECEĞİN OTEL MİMARİSİ

“Tasarımın oteli tercih edilir kılma etkisi gün geçtikçe artıyor. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de tasarım harikası oteller yapılıyor” dan yola çıkan GM Turizm ve Yönetim Dergisi, son sayısında Türkiye’deki önemli otelleri yapan mimarlarla görüştü ve onlardan geleceğin otel mimarisi ile ilgili ip uçlarını sayfalarında yer verdi.



ALANYA’DA ESNAF HERŞEY DAHİLDEN ŞİYAKETÇİ

GM Turizm ve Yönetim Dergisi son sayısında; Alanya’da Her şey Dahil Sistem’den şikayetçi olan küçük esnafın sözlerini turizmcilerin bakış açısı ile değerlendirdi. Dergi,  Alanya’daki turizm birlik ve derneklerinin başkanlarına mikrofonu uzattı.

ONLAR TURİZMİN AĞIR İŞÇİLERİ

“Onlar Turizmin Ağır İşçileri” başlığı ile turizmdeki teknik müdürlerin sorunlarını dile getirdi.
Bu konuların yanı sıra Turizmde Hukuk, Otellerde Teknoloji başlıkları ile gündeme dair konuları da irdeleyen GM Turizm ve Yönetim Dergisi, ofis şıklığı, alışveriş, ekonomi, gündemden kısa kısa, yönetim ve kişisel gelişim başlıklarına da son sayısında değindi. Bunları ve daha fazlasını okumak için

www.gmdergi.com ADRESİNİ TIKLAYIP DERGİNİN TAMAMINI OKUYABİLİRSİNİZ.