GLORİA SPORTS ARENA’YI TERCİH ETTİ

2014 yılından bu yana Chicago Bears takımında forma giyen Amerikalı oyuncu, menajerlerinin tüm dünyada yaptığı araştırma sonrasında Gloria Sports Arena'da kamp için karar kıldıklarını ve 29 Ocak 11 Şubat 2016 tarihleri arasındaki kamp sürecinin kendisi açısından çok faydalı geçtiğini dile getirdi.

Gloria Sports Arena'da 1 Ocak'ta sona eren sezonun yorgunluğunu attığını, hem de Eylül ayında başlayacak yeni sezon hazırlıklarına başladığını ifade eden Lamarr Houston; “Böyle bir tesisi uzun araştırmalarımız sonrasında bulduk. Amacımız tam kapsamlı bir tesis arıyorduk. Hem tatilimizi yapıp dinlenelim hem de kampımızı yapalım istedik. Geldikten sonra da gördük ki; burası bizim ihtiyaçlarımıza fazlasıyla cevap verebilen mükemmel bir tesis. Tesislerin bünyesindeki SportScience Performans Merkezi'nde testler/analizler yaptırdım. Bu sonuçlara göre bireysel performans antrenörü ile çok faydalı bir kampı geride bıraktım” diyerek Spor Arena’da yaptığı kamptan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

gloriaspors.jpgAntalya Belek'te, 105 bin metrekarelik doğa harikası bir alan üzerine kurulan Gloria Sports Arena, açık, kapalı ve su sporları alanları, spor bilimleri performans merkezi ve 50’den fazla branşta spor yapma imkânıyla profesyonel sporcu ve takımlar için benzersiz bir deneyim sunan Gloria Sport Arena’da hem kamp yapıp hem de çok iyi dinlendiğini belirten Lamerr; “Tüm sporların yapılabildiği böyle bir tesisi Türkiye’de görmekten çok büyük mutluluk duydum. Bu tesislerde sadece kamp yapmıyorsunuz, bir çok sağlık testini ve tedavisini de burada yaptırmak mümkün… Burası kamp merkezi ve müsabaka için olsa da asıl gözden kaçmaması gereken bir durum var… Burası aynı zamanda tam teşekküllü bir sağlık tesisi... Bunun gözden kaçmaması lazım. Böyle bir tesisi spor camiasına kazandıran Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın başta olmak üzere Gloria Sport Arena Proje Yöneticisi ve Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir Hanımefendiye teşekkür ederim” dedi.