GEZİLOG FİRMASI KURULUŞA ÖZEL %60 İNDİRİM UYGULUYOR

GEZİLOG FİRMASI KURULUŞA ÖZEL %60 İNDİRİM UYGULUYOR
Merkezi İstanbul’da bulunan ve sektörün deneyimli isimlerinden Tolga Çevlik’in ortağı olduğu Gezilog Firması 11 Ocak 2016 tarihinde kuruluşa özel  “Hayal değil Gerçek %60 indirim! “adı altında indirim kampanyası uygulayacak.

www.gezilog.com.tr  İnternet sayfalarında duyuruların yer aldığını belirten Tolga Çevlik, “Acentemizin açılışı sebebi ile 1 güne özel % 60 indirim ile başlıyoruz. Şaka gibi geliyor ama gerçek! Zaten kampanyamızın sloganı da ‘’ hayal değil Gerçek %60 indirim!  ‘’diye konuştu.



Türkiye’nin dört bir yanındaki oteller ile bu kampanya anlaşmalarını yaptık!

Daha önce piyasadaki gerçek %50 kampanyalarını daha önceki çalıştığı şirketlerde başlattığına dikkat çeken Tolga Çevlik, “  Daha önce de çalıştığımız diğer firmalarda bir gün için geçerli olan bu kampanyada herhangi bir kandırmaca olmadığı için ciddi talep görmüştü. Amacımız farklı ve gerçek bir kampanya yapmaktı, fiyatları şişirmeden, tüketicinin 5 ay sonra  -Ya ben daha pahalıya almışım! demeyeceği bir kampanya oluşturmaktı. Amaç, sabah 07 den gece 02 ye kadar suren bu kampanyanın bir güne özel olması sebebi ile ciddi talep görmüş ve sonrasında gerçek olması sebebi ile tüketicilerin takdirini toplamıştık. Bu kampanyanın başka bir özelliği ve asıl gerçek kılan tarafı ise oteller ile bu kampanya anlaşmasını yapmış olmamız ve destek almış olmamızdır.  Tabii ki buradaki amaç, farklı olanı kimsenin yapmadığını yapmaktı.  Şu an yapacağımız bu %50 İndirim kampanyası piyasadaki birçok acentenin başlangıç indirim tutarı olması sebebi ile ciddi bir ayrıcalık sağlamamaktır.  Bu sebeple bu sefer yeni acentemizin açılışı sebebi ile 1 güne özel % 60 indirim ile başlıyoruz. Şaka gibi geliyor ama gerçek, zaten kampanyamızın sloganı da ‘’ hayal değil Gerçek %60 indirim!  Tatilcileri www.gezilog.com.tr adresimize bekliyoruz‘’diye konuştu.

Dış pazarda yaşanacak olan büyük sıkıntının önemli bir kısmının iç pazarla aşılacağını düşünüyoruz!

İç turizmin önemine dikkat çeken Tolga Çevlik, Rus pazarında yaşanan sıkıntıların önemli bir kısmının iç pazarla aşılacağını düşündüklerini söyledi. Çevlik, “ Rus pazarında yaşanan sıkıntı sebebi ile kampanyamıza biz bize yeteriz gibi bir isimde vermeyi düşünüyoruz. Biz bu sene dış pazarda yaşanacak olan büyük sıkıntının önemli bir kısmının iç pazarla aşılacağını düşünüyoruz. Tabii ki ne kadar açık olacağı bilinmediğinden tamamını iç Pazar kapatır demek biraz komik olur ama an azından bir nefes olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle bu tıp bir kampanya ile hızlı bir başlangıç yaparak girmeyi düşünüyoruz” dedi.



Piyasadaki insanların artık dön ısrarlarına kendi yerimi açarak cevap verdim!

Acenteciliğe bir yıllık aradan sonra geri dönüş yaptıklarını belirten Tolga Çevlik, bu geçen zamanda İstanbul Büyükada merkezde bulunan Hotel Prinkipos adında butik bir otel ve kafeyi işletmeyi devam ettiklerini söyledi. 3 büyük firmada genel müdürlük yaptıktan sonra bir senedir İstanbul Büyükada merkezde bulunan Hotel Prinkipos adında butik bir otel ve kafeyi ilettiğini söyledi. Çevlik, “  Bu arada acenteciliğe yaklaşık bir sene ara verdim ve otelciliğe geçtim. Bu ayrılık bir seneden fazla süremedi. Hem piyasada senelerce bulunmuş olmam, hem de bu piyasadaki insanların artık dön ısrarlarına kendi yerimi açarak cevap verdim. Piyasada sevenimiz olduğu kadar sevmeyenimizin de olduğunu bildiğimizden, bütün aşamalarını düşünerek çok sağlam bir alt yapı ile başladık bu işe. Zaten tanıyorsunuz kişisel olarak sevgi dolu ve herkese yardım etmeyi seven biriyim. Çalıştığım yerlere, rakiplerime hep saygılı olarak herkese selam verebilecek ve alabilecek bir çevre oluşturdum kendime. Daha önce istifa ettiğimde bir yazı yazmıştım sosyal medyadan, akreple dervişin hikâyesi, bu hikâyeye sadık kalarak hala akrep soksa da ben fıtratımın gereğini yerine getirerek, pozitif yaklaşarak işimi yapıyorum. Ve bunların hepsini bir tarafa topladık, çok iyi bir altyapı ile hazır hale getirdiğimiz acentemizin 11 Ocak itibarı ile inanılmaz bir kampanya ile açılısını yapıyoruz” dedi.

İstanbul’da yeni bir otel projesi düşünüyoruz!

Yeni yatırımlar konusunda da bilgiler veren Tolga Çevlik, “ Ayrıca İstanbul içinde yeni otel yatırımlarımızda var, Ocak ayı içinde bu yatırımları da duyuracağız. Ben kriz dönemlerinde işlerini iyi yapan şirketlerin hiç bir zaman zarar etmediğini düşünenlerdenim. İyi ekip, doğru operasyon ve doğru satış ağı ile ilk senemiz olmasına rağmen bu seneye damga vuracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Gezilog Firmasından tatil almak isteyenler www.gezilog.com.tr adresinden istedikleri otellerden tatil satın alabilecekler.