GATOB’TAN BARIŞ KÖPRÜSÜNE DESTEK

Barış Köprüsü proje koordinatörlüğü Barış Amcalar öncülüğünde Siirt Telekom Çok Amaçlı Özel Eğitim Merkezi öğrencilerine Gatob’tanfidan,kitap, elbise ve kırtasiye malzemesi hediye edildi.
Etkinliğe Siirt Emniyet Müdürü Mustafa TOKAY, Siirt Milli Eğitim Müdürü M.FethiSuay ve okul yönetimi etkinliğe katıldılar.

Etkinlikte Siirt Emniyet Müdürü Mustafa Tokay yaptığı açıklamada ‘’ Hüseyin Beyi ve Sinan Beyi tebrik ederim Batman’dan Siirt’te bir köprü oldular. Çocuklarımızı mutlu ettiler kendilerini tebrik ediyorum dedi.

GATOB  Başkan’ı Hüseyin  Aslan yaptığı açıklamada ‘’ Her birey özel olarak doğar, hiç kimseden üstünlüğünün olmadığı Madde Dünyasında birbirimize yardım eli uzatmaktır. Bugün burada yarınlarımızın ( çocuklarımızın) hazırladıkları bahçede nesilden nesile değeri aratacak fidanları beraber diktik. Önderliğini Barış Köprüsü ile Barış Amcalar’ın hazırladığı bu proje içinde yer almaktan  büyük mutluluk duyduk. Bizlerle birlikte yarınlara umut aşılamamız için bu projeye herkesi davet ediyorum unutmayın ki hiçbir iyiliğin karşılıksız kalmayacağı bir tebessüm içinde almaktan daha büyük bir mutluluk yoktur dedi.

Sinan Sarı; Bir Siirtli olarak bu proje içinde yer almanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Burada engelli öğrenci kardeşlerimizin sevinçlerine ve heycanlarına ortak olduk. Onların sevinçleri bizleri mutlu etti engeller bizim engellimiz, çocuklar bizim çocuklarımız Gatob olarak bu projelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman engellilerimizin yanındayız ‘’ dedi.
Etkinlik sonunda Genç Turizmcilere emniyet müdürü ve il eğitim müdürü tarafından plaket takdim edildi.