CEYHAN EDİZ TUNCER, MANDARIN ORIENTAL, BODRUM’UN OTEL MÜDÜRÜ OLDU

Ceyhan Ediz Tuncer, 14 Haziran 2021 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental Hotel Group’un Türkiye’deki yüzü Mandarin Oriental, Bodrum’un otel müdürlüğü pozisyonuna atandı.

CEYHAN EDİZ TUNCER, MANDARIN ORIENTAL, BODRUM’UN OTEL MÜDÜRÜ OLDU

1994 yılından bu yana otelcilik sektöründe çeşitli görevlerde bulunan Tuncer, Grand Hyatt, The Marmara gibi değerli zincirlerden sonra 11 seneyi aşkın bir süre Divan Otellerinde yöneticilik pozisyonlarında çalışırken, 2013’ten itibaren de Divan Istanbul City ve Divan Istanbul Asia’da genel müdürlük görevini üstlendi ve yeni sezonda yeni hedeflerle Mandarin Oriental, Bodrum ailesine katıldı.

Marmara Üniversitesi Otel İşletmeciliği mezunu olan ve Anadolu Üniversitesi İstatistik Bölümünde lisans eğitimi alan Tuncer, daima kendisini ve ekibini bir adım ileriye taşımayı ilke edinmiştir. Ceyhan Ediz Tuncer, “Başkaları için iyi bir şey yapmak görev değil, zevktir.” mottosunu lüks ve konforu eşsiz bir lokasyonda buluşturan Mandarin Oriental, Bodrum’un efsanevi hizmet anlayışı ile harmanlamak ve deneyimli ekip arkadaşlarıyla nice başarılara imza atmak için büyük bir heyecan duymaktadır. Aile ile geçirilen zamanın en kıymetli zaman olduğunu söyleyen Tuncer, aynı zamanda da iyi bir basketbol seyircisi.