FUTBOL TURİZMİ: PENDİKSPOR AMBUTE KEMER'DE!



Pendikspor Ampute Futbol takımı Kemer’de kamp yapıyor. Oflaz futbol kompleksinde gerçekleştirilen antrenmanlar neşe içinde geçiyor.  Aralarında Avrupa Şampiyonu olan ve Ülkemize büyük bir gurur yaşatan Ampute Milli takımında forma giyen Kaleci Selim Karadağ, Hüseyin Türkmen ve Serkan Dereli‘nin de bulunduğu Pendikspor Ampute’de hedef ikinci yarıda “Şampiyonluk”…

Kemer’de hava, iklim şartları, saha her yönüyle güzel!

Pendikspor Ampute Futbol takımının Başkanı Osman Bozanlı her yıl olduğu gibi bu yıl da Kemer’de kamp yaptıklarını ve gösterilen ilgiden de oldukça memnun olduklarını söyledi. Bozanlı,“ Kemer’de hava, iklim şartları, saha her yönüyle güzel. Oflaz Futbol tesislerinde4 antrenmanlarımızı yapıyoruz. Pendikspor Ampute Futbol takımı olarak, Süper ligde mücadele diyoruz. Takımımız sporcuları Ampute Milli Futbol takımının üç oyuncusu ile birlikte güzel bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Pendik Belediye başkanı Dr. Kenan Şahin Bey ve Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan Bey, bizlerin burada rahatı için her türlü fedakarlığı gösteren Oflaz Turizm Sahibi Ozan Güven Bey ve bizleri her zaman destekleyen siz Kemerli basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.



İkinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz!

Bu arada Teknik Direktör Hakan Çıkrıkçıoğlu Kemer’de iyi bir kamp dönemi geçirdiklerine dikkat çekerek, “Devre arası kamp için Kemer’deyiz. Umut ediyorum, iyi bir çalışma süreci geçireceğiz. İkinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.

Pendikspor Ampute takımında, kısa bir süre önce Avrupa Şampiyonluğu yaşatan üç milli futbolcumuz da var!

Kemer’de futbol turizminin gelişmesi adına özellikle bu yol yoğun bir çalışma sergileyen Oflaz Turizm’in Genel Direktörü Ozan Güven yaptığı açıklamasında, “ Kemer’de futbol turizminin gelişmesi adına çalışmalarımız devam ediyor. Şubat ayının ortasına geldik. İstanbul’dan gelen Pendik Ampute Futbol takımını tesislerimizde ve Kemer’de bir haftalık periyotta ağırlıyoruz. Kendilerinin kamp ihtiyaçlarını ve konaklamalarını biz üstelendik ve yardımcı oluyoruz. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda kafilenin içerisinde çok kısa bir süre önce Avrupa Şampiyonluğu yaşatan üç milli futbolcumuz da var. Bu da bizim için bir gurur oluşturuyor” diye konuştu.