FRAPORT TAV ANTALYA HAVALİMANI'NDA

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) düzenlediği fotoğraf yarışması "Kadrajımda Antalya"da ödül alan ve sergilenmeye değer fotoğraflar Fraport TAV Antalya Havalimanı İç Hatlar Sergi Alanı'nda yolcuların beğenisine sunuldu.

FRAPORT TAV ANTALYA HAVALİMANI'NDA

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), Antalya'nın tanıtım çalışmalarında kullanılmak ve sektöre yeni fotoğraflar kazandırmak amacıyla düzenlediği "Kadrajımda Antalya Fotoğraf Yarışması"nda 142 fotoğrafçı 542 fotoğraf ile katıldı. Fotoğraflar jüri üyeleri POYD Yönetim Kurulu Başkanı Ülkay Atmaca, POYD Kurucu Üyesi Avni Aker, Coşkun Aral, Reha Bilir, Erol Doğaner, Burak Şenbak ve Akın Acar tarafından değerlendirilerek Şubat ayında ödüllendirildi.

Sille Sanat Sarayı'nın organizasyon sponsoru,  Xanadu Hotels'in organizasyon destekçisi olduğu, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Ana sponsoru Eczacıbaşı Profesyonel, Vitra, Sponsorları Ereng Event, Graphx ve Holiday Medya'nın desteklediği yarışma sonucunda ödül alan ve sergilenmeye değer fotoğraflar Fraport TAV Antalya Havalimanı'nda sergilenmeye başlandı.

Yarışmaya Antalya ili sınırları içinde çekilmiş fotoğraflar katılmış ve dereceye giren, ödül alan fotoğraflar belirlendiği gibi,  sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar da seçilmiştir. 61 fotoğrafın yer aldığı Kadrajımda Antalya Fotoğraf Sergisi, 06 Eylül - 26 Eylül tarihleri arasında İç Hatlar Sergi Alanı'nda fotoğraf tutkunu yolcuların beğenisine sunuldu.

Konu hakkında bir açıklama yapan POYD Yönetim Kurulu Başkanı Ülkay Atmaca, ilk kez düzenledikleri yarışmanın ilgi ile karşılandığını belirterek; "142 fotoğrafçının birbirinden güzel 542 fotoğrafını değerlendirerek ödül alan ve sergilenmeye değer fotoğrafları belirledik.  Fraport TAV Antalya Havalimanı'nda da desteği ile seçilen fotoğrafları İç Hatlar Sergi Alanı'nda sergiliyoruz. Yarışmamızda Antalya'nın güzelliklerinin farklı bakış açıları ile görüntülenmesini istedik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyoruz. Her sene milyonlarca turist misafir eden Antalya, güzelliği ile 'Turizmin başkenti' ünvanını fazlasıyla hak ediyor. Bu güzelliği seçtiğimiz 61 fotoğraf karesi ile özetlendiğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Ayrıca Fotoğraf Yarışmasının geleneksel hale geleceğini ifade eden Başkan Atmaca, ilkini gerçekleştirdikleri yarışmanın ikincisi için hazırlıkların başladığını, başvuru tarihlerinin önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi.