EV KONFORU VE SICAKLIĞI SUNAN ŞİRİN VE SAMİMİ PANSİYON TİPİ OTELLER

Eşsiz bir konaklama deneyimi için tek yapmanız gereken, otelleri.net/ adresine tıkladıktan sonra tatil rotanızı belirlemek ve en güzel pansiyon seçeneklerini değerlendirmek olacaktır.

EV KONFORU VE SICAKLIĞI SUNAN ŞİRİN VE SAMİMİ PANSİYON TİPİ OTELLER

Ülkemizin doğa harikası turizm beldeleri, her geçen gün artan talebi karşılamak adına, her bütçeye ve zevke uygun konaklama deneyimlerine yeni seçenekler kazandırmaktadır. Lüks otellerden tatil köylerine birbirinden farklı konseptlerin yıllar geçtikte geliştiği turizm beldelerinde, en eski zamanlardan günümüze hep tercih edilen alternatifler arasında ise pansiyon tipi oteller yer almaktadır. Küçük ve şirin binalarda, az sayıda konuğa hizmet vererek daha sıcak ve samimi bir atmosfer sunan bu tesisler, huzurun ve dinginliğin de vazgeçilmez adresleri arasında yer almaktadır.

Denize sıfır konumlanan pansiyonlardan, doğa harikası tepelerde hizmet verenlere, uzun dönem konaklamalardan, gecelik tatillere kadar pek çok seçeneğe sahip pansiyonlar, unutulmaz tatil anıları ve yeni dostluklar için ev ortamları ile bu yıl tatilinizde tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer almaktadır. Eşsiz bir konaklama deneyimi için tek yapmanız gereken, otelleri.net/ adresine tıkladıktan sonra tatil rotanızı belirlemek ve en güzel pansiyon seçeneklerini değerlendirmek olacaktır.

Evinizin Sıcaklığını Keyifli Bir Tatil Ortamında Bulacağınız Sadece Oda Hizmet Veren Pansiyonlar

Türkiye’nin en güzel turistik beldelerinde hizmet veren pansiyonlar, kullanışlı ve temiz odaları ile tatilinizi geçirirken konaklama ihtiyacınızı karşılayacağınız en sıcak ortamlar arasında yer almaktadır. Sadece oda konsepti sunan pansiyonlar, uygun fiyatları ile en ekonomik tatil seçenekleri arasında olmalarının yanı sıra konuklarına merkezi konumları ile bölgenin en popüler kafe ve restoranlarında özel tatlar deneme olanağı sunmaktadır.

Bartın’ın gözde tatil merkezi Amasra’da ev konforu yaşatan Amasra Ayışığı Pansiyon, 18 temiz ve konforlu odasını konuklarına sunmaktadır. Denize sıfır konumu ile ön plana çıkan tesiste, dileyen konuklar halk plajında Karadeniz’in masmavi sularına kendilerini bırakmanın hazzını yaşamaktadır. Tesis bünyesinde konuklar için restoran ve bar bulunmaktadır.

İstanbul’un en sakin ve en huzurlu noktalarından Heybeliada’da keyifli bir konaklama hizmeti için tercih edebileceğiniz Heybeliada Pansiyon, samimi ve sıcak atmosferi ile tekrar deneyimlemek isteyeceğiniz tatillere ev sahipliği yapmaktadır.

İzmir’in doğası ve denizi ile ön plana çıkan Karaburun mevkiinde konuklarını ağırlayan Karaburun Ergin Pansiyon, doğa ile bütünleşeceğiniz bir tatil vadetmektedir. Denize sıfır konumda özel plaj hizmeti sunan pansiyonun 14 rahat odası ve restoranı bulunmaktadır.

Karadeniz’in eşsiz doğasını deneyimlemek isteyenler için kapılarını aralayan Toşi Pansiyon, Çamlıhemşin’de yer almaktadır. 9 odasında konuklarını ağırlayan tesis, 1 adet restorana sahiptir.

Muğla’nın cennet köşelerinden Datça’da hizmet veren Ada Pansiyon, keyifli ve doğa ile iç içe bir tatil geçirmeniz için en ideal seçeneklerden biridir. Denize sıfırı konumda, mavi bayraklı özel plaja sahip tesisin, 12 şık odası ve 1 adet a la carte restoranı bulunmaktadır.

Kahvaltının Mutlulukla Bir İlgisi Var Diyenlere En Güzel Oda Kahvaltı Pansiyonlar

Şirin ve hijyenik odalarda konforlu bir konaklama deneyiminin ardından, güne lezzetli bir kahvaltı ile başlayacağınız oda kahvaltı pansiyonlar, hem şehir merkezlerinde hem de turistik beldelerde en güzel tatillere ev sahipliği yapmaktadır. Ekonomik tatillerin vazgeçilmez seçenekleri arasında yer alan pansiyonlar arasından seçiminizi yaparak, siz de kusursuz bir tatile adım atabilirsiniz.

Ayvalık Sarımsaklı’da eşsiz bir yaz tatili için tercih edebileceğiniz Zafer Pansiyon, Dünya’nın en değerli plajlarından birinde serinleme deneyimi yaşamanıza olanak sunmaktadır. Denize yalnızca 50 metre mesafede yer alan tesisin, özel kum plajı bulunmaktadır. Tesiste 80 oda mevcuttur.

İzmir’in doğal güzellikleri ile ön plana çıkan noktalarından Karaburun’da yer alan Yalı Butik Pansiyon, denize sıfır konumda hizmet vermektedir. Özel plaj olanağına sahip tesis, 11 konforlu odasında ve a la carte restoranında konuklarını ağırlamaktadır.

Yeşille mavinin eşsiz buluşma noktalarından Kaş’ta hizmet veren Paydos Pansiyon, deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. Kısa bir yürüyüşle plaja ulaşma olanağı sunan tesis, 6 odaya ve 1 adet restorana sahiptir.

Foça’nın huzur veren atmosferinde konuklarını ağırlayan İyon Pansiyon, denize yürüme mesafesinde konuklarını ağırlamaktadır. 10 odaya sahip tesis, huzur veren bahçesi ve barbekü alanları ile dikkat çekmektedir.

Bodrum’da ev konforu yaşatan Mazı Sahil Pansiyon, yemyeşil ağaçlarla çevrili atmosferi ve denize sıfır konumu ile dikkat çekmektedir. 24 odasında konuklarını ağırlayan tesis, özel iskele ve plaja sahiptir.

Öğlen ve Akşam Yemeklerinde Lezzet Şöleni Yaşatan Yarım Ve Tam Pansiyon Hizmet Veren Pansiyon Tipi Oteller

Şehir merkezlerinden, en güzel tatil beldelerine kadar Türkiye’nin dört bir yanında konuklarını ağırlayan pansiyonlar genellikle sadece oda ve oda kahvaltı konseptlerine sahiptir. Nadir olmakla birlikte bu tesislerin arasında konuklarına yarım pansiyon ve tam pansiyon hizmet veren seçenekler yer almaktadır. Her öğlen ya da akşam yemeklerinde tesisten yararlanmak isteyen konuklara avantaj sağlayan bu tesisleri tercih ederek, enfes lezzetleri tesis bünyesinde tatmanız mümkündür.

Antalya’nın eşsiz doğası ile büyüleyen noktası Olimpos’ta hizmet veren Yakamoz Pansiyon, yarım pansiyon hizmet veren tesisler arasında yer almaktadır. 68 bungalovunda, doğa ile iç içe bir konaklama deneyimine olanak sunan tesiste konukları sabah kahvaltısında ve akşam yemeklerinde birbirinden özel lezzetler beklemektedir.

Olimpos’un bir diğer dikkat çeken tesisi ilse Sheriff Pansiyon’dur. Yarım pansiyon konseptini en güzel şekilde deneyimleyebileceğiniz tesiste, en doğal ve lezzetli ürünler açık büfe olarak sunulmaktadır. 40 bungalov odası ve 7 ağaç evi ile gerçek bir doğa tatili burada misafirlerini beklemektedir.

Olimpos’un huzur veren atmosferini doyasıya yaşamak için tercih edebileceğiniz en gözde tesislerden biri de Emek Pansiyon’dur. Sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde konuklarına en özel lezzetleri sunan tesis, Çıralı Halk Plajı’na 200 metre uzaklıkta yer almaktadır. Tesis bünyesinde 9 adet bungalow ve 8 standart otel odası mevcuttur.

Gerçek bir doğa tatili için tüm olanakları konuklarına sunan Kayaköy Sanat Kampı, Fethiye’de yer almaktadır. Taş oda, ağaç ev ve çadırda konaklama seçeneklerine sahip tesiste, yüzme havuzu ve doğa sporlarına olanak sunan pek çok alternatif yer almaktadır. Tesiste konaklayan misafirlere tam pansiyon hizmet verilmekte olup, kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri doğal ürünlerle hazırlanmaktadır.

Şehirde Ev Konforu Arayanlar İçin En Güzel Pansiyon Alternatifleri

Yaz tatillerinde popüler tatil beldelerinde konumlanan pansiyonlar konuklarına keyifli bir konaklama deneyimi yaşatırken, şehir merkezilerine konumlanmış olan pansiyonlar ise hem temiz odaları hem de ekonomik konaklama hizmetleri ile tercih edilmektedir.

İstanbul Anadolu Yakası’nın merkez ilçeleri arasında yer alan Üsküdar’da konuklarını ev konforuna davet eden Üsküdar Pansiyon, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 28 km, İstanbul Havalimanı’na 35 km mesafede yer almaktadır. Konuklarına sadece oda konseptinde hizmet veren tesis, ilçenin gezilecek yerlerine ve meşhur restoranlarına yürüme mesafesindedir.

İstanbul Avrupa Yakası’nın merkez noktaları arasında yer alan Kağıthane’de hizmet veren Gökçe Pansiyon, İstanbul Havalimanı’na 29 km mesafede yer almaktadır. Öğrenci ve bekar evi olarak da hizmet veren tesiste, tek kişilik odalardan, 12 kişilik odalara kadar pek çok alternatif bulunmaktadır. Tesis sadece oda konseptinde hizmet vermektedir.

Çanakkale şehir merkezinde sıcak ve samimi atmosferi ile beğeni kazanan Egem Pansiyon, Feribot İskelesi’ne 800 metre, Çanakkale Havalimanı’na ise 3 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Şehrin gezilecek en önemli noktalarına yürüme mesafesinde konumlanan tesiste, 24 konforlu oda ve özel menülerin sunulduğu 1 adet restoran hizmet vermektedir. Egem Pansiyon sadece oda konsepti sunmaktadır.

Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren ve ekonomik konaklama seçenekleri ile avantaj sağlayan Pansiyon tipi oteller arasından siz de zevkinize ve bütçenize en uygun alternatifi seçerek, en konforlu tatillerinizden birini gerçekleştirebilirsiniz.