ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

NG Phaselis Bay, geçen sene ilkini gerçekleştirdiği SEE, FEEL, LOVE Awards ile bu sene de satışlarıyla NG Phaselis Bay’e değer katan iş ortaklarını ödüllendirdi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

SEE, FEEL, LOVE Awards 2022 ödül töreni ile BDT pazarlarında en başarılı 270 alt acentesini ağırlayarak tüm ayrıcalıklarını konuklarına yaşattı.

Geçen yıl BDT pazarında büyük yankı uyandıran SEE, FEEL, LOVE Awards ödül töreni bu yıl 27-30 Ekim tarihleri arasında yine görkemli bir törenle gerçekleşti. NG Phaselis Bay’e değer katan iş ortaklarının en iyi şekilde ağırlandığı bu büyük organizasyonda 7 pazarda başarılı olan ilk üç acente ödüllendirildi.Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Moldova ve Beyaz Rusya’dan iş ortaklarını ağırlayan NG Phaselis Bay konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. NG Phaselis Bay’e değer katan iş ortaklarının en iyi şekilde ağırlandığı organizasyonda  “Lifestyle Resort” konseptiyle yaz boyunca konuklarına sunduğu benzersiz deneyimi 270 alt acentesinden konuklarına yaşattı.

Tüm detayların incelikle düşünüldüğü ödül töreni haftasında 28 Ekim’de düzenlenen kokteylde tüm katılımcılara özel sertifika takdim edildi. Ünlü pop sanatçısı Jah Khalib konseri ile görkemli bir atmosfere sahne olan ödül gecesinde ise katılımcılar keyifli saatler geçirdiler. Büyük bir organizasyonla gerçekleşen ödül töreni yüksek katılım oranıyla da dikkat çekti.