EMİTT, LİONEL OTEL’DE DÜZENLENEN GALA İLE MERHABA DEDİ

Halil ÖNCÜ ( İSTANBUL ) - 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT açılış galası, Lionel Hotel İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

EMİTT, LİONEL OTEL’DE DÜZENLENEN GALA İLE MERHABA DEDİ

Dünyanın dört bir yanından gelen destinasyonlar, seyahat hizmeti şirketleri, oteller ve konaklama şirketleri 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında EMITT 2019’da yerini alıyor. 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT açılış galası, Lionel Hotel İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Organizasyonu gerçekleştiren Travel Shop Genel Müdürü Murtaza Kalender ve ev sahibi Lionel Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak misafirleri bir an olsun yalnız bırakmazken, tanıtım adına da büyük bir alkışı hakkettiler. Galaya 100 farklı ülkeden 800 uluslararası seyahat acentesi ve tur operatörü ve sektör paydaşı katıldı.

Travel Shop Genel Müdürü Murtaza Kalender gecede yaptığı açıklamasında, " Düzenlediğimiz EMİTT gala gecemizde 100 farklı ülkeden 800 uluslararası seyahat acentesi ve tur operatörü ve sektör paydaşını Lionel Hotel’de ağırlıyaoruz. EMİTT fuarının 13 yıldır organizasyonunu biz yapıyoruz. Bu gece aralarında düğüncü, golfçü, gastronomi ve sağlık turizminin aralarında bulunduğu geniş yelpazeye hitap eden tur operatörleri aramızda. Şu ana kadar 6 bine yakın ön randevu alındığını görüyoruz. Muhtemelen bu EMİTT fuarı boyunca 15 bin randevuyu geçecek. Her geçen gün geliştirdiğimiz bu etkinliğin çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu arada bizi bu gece buluşturan ve verdiği destekler için Lionel Hotel’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Galada ev sahibi olarak söz alan Lionel Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak da, galadaki katılımın kendilerini çok memnun etiğini belirterek, “Bu akşam 100 farklı ülkeden 800 tur operatörünü burada ağırlıyoruz. Farklı pazarlardan dostlarımız var. Hepsi İstanbul’u özlemiş. Hacimleri artar bir şekilde gelmeyi bekliyorlar. Katılım çok keyifli, hevesliler. Çantaları dolu gelmişler. Umarım 23.sü gerçekleştirilen EMİTT Fuarında artık İstanbul otelcisi dostlarımız ektiklerini biçerler ”dedi.

Gecede Hint mutfağının eşsisz lezzetleri ikram edilirken, galada Burcu Kısakürek ve orkestrası Disco Project performansı birbirinden güzel yabancı ve yerli şarkılarını konuklar ile paylaştılar.