'DÜNYANIN EN İYİLERİ' ARASINDA GÖSTERİLDİ

Shangri-La Hotels and Resorts, Travel + Leisure Dergisi tarafından düzenlenen ödüllerde “Dünyanın En İyileri” arasında gösterildi.

'DÜNYANIN EN İYİLERİ' ARASINDA GÖSTERİLDİ

Dünyadaki seyahat sektörüne yön veren prestijli yayınlardan Travel + Leisure dergisinin okurlarının oyları sonucu oluşturduğu “Dünyanın En İyileri” listesinde Shangri-La Hotels ans Resorts, dünyanın en iyi 13. otel markası olarak yer aldı.

Travel + Leisure dergisi tarafından düzenlenen ödüllerde okuyucular, en gözde havayollarını, havalimanlarını, otelleri, tur operatörlerini ve şehirleri oylanıyor.  Derginin seyahat gustosu yüksek okurları, dünyanın en iyi otellerini de hizmet kalitesi, lokasyon, odalar ve yeme-içme gibi kriterleriyle değerlendiren anketlerle belirliyor. Birçok coğrafi bölgeye ayrılarak tamamen tarafsız değerlendirmelerle oluşturulan prestijli listede, dünyanın en iyileri arasında Shangri-La Bosphorus, Istanbul da gösterildi. Shangri-La Bosphorus, İstanbul, şehrin en iyi 2. Oteli ödülü ve Avrupa’nın en iyi 11. oteli ödüllerine layık görüldü.

“Dünyanın En İyileri” ödül programında İstanbul’un yanı sıra Londra, Paris, Singapur ve Filipinler'deki otelleri ile de ödüller kazandı. Shangri-La The Shard, Londra üst üste üçüncü kez Londra'nın 1 numaralı oteli, Shangri-La Singapore Singapur Şehir Otelleri kategorisinde “En İyi” ödülüne, Shangri-La Paris, şehrin en iyi otelleri arasında 9. sırada ve Güneydoğu Asya’daki Shangri-La Mactan, Cebu ise Filipinler genelinde 10. En İyi Tatil Köyü seçildiler.