DUAYEN TURİZMCİDEN 'TURİZM GELECEK DEMEKTİR' KİTABI

Halil ÖNCÜ(BELEK) - Sektörün duayen isimlerinden turizmci ve eğitimci Avni Aker ''Turizm Gelecek demektir'' adlı kitabını yayınladı.

DUAYEN TURİZMCİDEN 'TURİZM GELECEK DEMEKTİR' KİTABI

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin katkıları ile yayınlanan kitap POYD’un gala gecesinde görücüye çıktı. Avni Aker'in kitabından elde edilecek gelir turizm eğitimi alan gençlere burs olarak verilecek. Kitap, Mehmet Bahar'ın editörlüğünde hayat geçerken, kitapta Avni Aker'in yayınladığı makale ve yazılar yer alıyor.

Kitabın satışından elde edilecek gelir ile Turizm ve Otelcilik eğitimi alan gençlere burs  verilecek.

Avni Aker yaptığı açıklamasında “ Bugüne kadar son 20 yıldır, söylemek istediklerimizi topladık ve bir derleme yaptık. Değişik yayın organlarında, yayınlanmış makaleleri bir araya getirmemi istedi arkadaşlar. Ben bazılarını seçtim ve çok değerli otelci arkadaşımız yönetim kurulu üyemiz Mehmet Bahar’ın editörlüğünü yaptı. Seçimler böyle bir şekilde yapıldı. Hassas olarak çalışıldı üzerinde. Dolayısı ile bu son 20 yıl içerisinde yazılanları bir araya getiren bir çalışma oldu. Bana POYD Yönetim Kurulu tarafından söylenen şu. Bu ilk yayın ama bundan sonra da diğer POYD üyesi kardeşlerimizin makalelerini yine bu şekilde derlenecek. Ben en eskilerinden birisi olduğum için, kurucu olarak da bu dermekte başladığım için benden başlamayı yeğlemişler. Yayınevi 30. Yıla özel olarak bu kitabı yetiştirdi. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.