ÇANAKKALE CURA HOTEL’E EMİTT’TE BÜYÜK İLGİ

Halil ÖNCÜ( İSTANBUL ) - EMİTT Turizm Fuarı’na katılan Çanakkale otellerinden Cura Hotel de,hem kendi tesisinin hem de Çanakkale’nin tanıtımını yaptı.

ÇANAKKALE CURA HOTEL’E EMİTT’TE BÜYÜK İLGİ

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde sektörün buluşma noktası olmaya devam ediyor. EMİTT Turizm Fuarı’na katılan Çanakkale otellerinden Cura Hotel de,hem kendi tesisinin hem de Çanakkale’nin tanıtımını yaptı.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Cura Hotel Satış ve Pazarlama Koordinatörü Nilgün Gökser yaptığı açıklamasında, “ Bu yıl ‪23.s‬ü düzenlenen Emitt- Doğu Akdeniz Uluslararası  Turizm ve Seyahat Fuarı Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yerini almıştır. Exclusive konaklama hizmeti veren Hotel Cura da her yıl bu önemli fuara katılmaktadır. Bu yıl Salon 7 E 120 de kendine ait standında sektör paydaşlarımızı ve tatilseverleri konuk ederek, ülkemizi ve Çanakkale ‘mizi tanıtıyoruz. Hedefimiz, ülkemiz ve Çanakkale’mize üreterek fayda sağlamaktır. Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları olarak her alanda yaşanan gelişmeleri takip ederek kurum stratejilerini güncel gelişmeler ışığında yapılandırmak durumundadır. Aksi taktirde hizmet sunduğumuz alanda başarıyı yakalamak hayal olur” diye konuştu.