BULGARİSTAN KRİZDEN DOLAYI KAZANDIĞIMIZ BİR PAZAR OLDU!

Alanya Konaklı Bölgesinde yer alan Royal Garden Beach Hotel, satış ve Pazarlama ve Ön Büro Müdürü Erdi Özen sezonu değerlendiridi.

BULGARİSTAN KRİZDEN DOLAYI KAZANDIĞIMIZ BİR PAZAR OLDU!

Alanya Konaklı Bölgesinde yer alan Royal Garden Beach Hotel, satış ve Pazarlama ve Ön Büro Müdürü Erdi Özen sezonu değerlendirirken, Alanya’da bu yıl Rusya ve Ukrayna pazarlarının dışında Bulgaristan pazarının da yoğun olduğuna dikkat çekti.

Erdi Özen, Pandemi şartlarında, mevcut şartları kabul ettikten sonra, güzel, idare eder bir sezon yaşadıklarını da söylerken “ Ortalama %50’lik doluluklarla, mevcut fiyatlardan değil de 2020 yılı şartlarına göre uygun fiyatlarla gitti. Hatta sezon Kasım ayının 8’ine kadar uzadı. Aslında hedefimiz 15’ine kadar uzatmaktı ama vakaların yükselmesi nedeniyle bizi daha erken kapatmaya itti. Bu seneki en büyük sorun otellerdeki giderler oldu. Giderler pandemi nedeniyle çok ciddi bir artış gösterdi. Alanya’da özellikle bu yıl güzel bir satış kanalı oluştu. Özellikle Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna kısmında. Bizde de bu artışın içine Bulgaristan yoğunluktaydı. Bulgaristan krizden dolayı kazandığımız bir Pazar oldu.Kendisi tesisimiz için Bulgaristan pazarı dışında Polonya gibi pazarlarda etkili oldu” diye konuştu.