ANTALYA, ÇEK MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Çekya Büyükelçisi PavelVacek, Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege’yi ziyaret etti.

ANTALYA, ÇEK MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

İkili turizm ilişkilerinin geliştirilmesi iradesini dile getiren Gül Ege, “Doğa ve tarihin eşsiz bir uyum içinde bütünleştiği ‘açık hava müzesini’ andıran kentimiz, Çek misafirlerimizi bekliyor” dedi.

ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, ATAV yayınları Antalya Kelebekleri, Toroslar’dan Akdeniz’e Antalya Lezzetleri, Ancient Pamphylia & Lycia Today’s Antalya ve Antalya Kongre Bürosu tarafından her yıl düzenli olarak yayımlanan Meeting Planner Guide kataloğunu Çekya Büyükelçisi PavelVacek’e takdim ederek, kentin tarihi, doğal yerleri, lezzetleri ve Türk misafirperverliği hakkında bilgi verdi. Büyükelçi Vacek’i Antalya’da görmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Gül Ege, iki ülke arasındaki diyaloğun ilerletilmesi için hazır olduğunu bildirdi.

Başkan Yeliz Gül Ege, “Antalya, bin yıllar önceye dayanan medeniyetlerin yaşam sürdüğü bir coğrafyada üzerine kurulu, bu zenginliğini misafirleriyle cömertçe paylaşıyor.Doğa ve tarihin eşsiz bir uyum içinde bütünleştiği ‘açık hava müzesini’ andıran kentimiz, Çek misafirlerimizi bekliyor” dedi.

Görüşmenin sonunda Başkan Yeliz Gül Ege, Çekya Büyükelçisi PavelVacek’e ATAV yayınlarını ve Toroslar’dan Akdeniz’e Antalya Lezzetleri takvimini armağan etti.