ANLAŞMA SAĞLANDI

Vadistanbul’un 5 yıldızlı oteli için,Radisson Hotel Group ile anlaşma yapıldı.İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde bulunan 5 yıldızlı otelin, Radisson Blu markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı. Radisson Blu Hotel Vadistanbul, bölgenin en değerli noktasında Kasım 2018’de misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Otelde, 193 oda, balo ve toplantı salonları yer alıyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Artaş İnşaat, İnvest Eba İnşaat ve Evyap ortaklığıyla Ayazağa’da inşa edilen Vadistanbul, Türkiye’nin en büyük karma projeleri arasında öne çıkıyor. İstanbul’un Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi merkezlerinin alternatifi olarak geliştirilen Vadistanbul, AVM’si, ofisleri ve konutlarıyla gündüz nüfusu 40 bin kişiyi bulan yeni bir şehir merkezi niteliğinde konumlanıyor.

Metropolün Kalbinde, Metrosu İçinde

Türkiye’de birçok “İlk”lere ve “En”lere imza atılan proje dâhilinde Türkiye’nin ilk Havaray’ı Vadistanbul için hayata geçirildi ve şehrin Metro ağına doğrudan özel bağlantı sağlandı. Yeni havalimanına yakın bir noktada konumlanan Vadistanbul, TEM ve E-5 Otoyollarına da kolay ulaşım imkânıyla dikkat çekiyor.

Vadistanbul’un 4. Nesil AVM’si, ofisleri ve alışveriş caddesinin bulunduğu Bulvar etabında yer alan Vadistanbul Otelcilik A.Ş. tarafından inşaatı gerçekleştirilen 5 yıldızlı otel, Radisson Blu Hotel kalitesiyle hizmete girecek.

Artaş Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, Radisson Hotel Group’un 109 yılı aşkın tecrübesi ile Artaş’ın 40 yıllık otel tecrübesini birleştirerek, bölgenin en yeni ve en modern tasarıma sahip oteli olarak öne çıkacaklarını belirtti. Recep Arifoğlu, Radisson Blu Hotel markasının yeni yüzünü, bu heyecan verici projede yansıtabilmek için sabırsızlandıklarını sözlerine ekledi.