ALMANLAR KEMER'İN DAĞLARI VE DOĞASINA HAYRAN

Ziyaretçiler ile yapılan görüşmelerde Alman tatil severlerin Doğal zenginlikleri nedeniyle Kemer Yöresini diğer bölgelerden ayrıcalıklı olduğunu vurguladılar.Vakıf Başkanı Volkan Yorulmaz "Alman Pazarının bölgemizde yeniden hareketlenmesi ve Alman misafirlerin bölgemizi unutmamaları için KETAV olarak sürekli bu pazardaki tüketici fuarlarına katılmaya önem veriyoruz. Yüksek sezon dışındaki periyotlara ilgisi olan Alman tatil severleri bölgemizde daha çok görmek istiyoruz. Hamburg Turizm Fuarı Alternatif Zenginliklerimizin ve Doğal Güzelliklerimizin tüketiciye vurgulandığı ve katılımın oldukça yoğun geçtiği bir fuardı. TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Berlin Tanıtma Müşavirliğince hazırlanan fuarda Kemer Bölgesi ve Side Bölgesi yan yana yer aldı ve stant ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü"dedi.



Düsseldorf Boot Fuarında 13.Uluslararası Kemer Sualtı Günleri tanıtıldı…

KETAV Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı ve Doç.Dr.Hakan Öniz organizasyonunda Selçuk Üniversitesi – Unesco işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Sualtı Günleri Dünyanın en büyük Dalış Fuarında Dünyanın tüm ülkelerinden gelen Sualtı Severlere tanıtıldı. 18 – 26 Ocak 2014 tarihlerinde gerçekleşen Fuarda Frankfurt Tanıtma Müşavirliğinin organizasyonu ile hazırlanan standa Dalış Bölgelerimizin temsilcileri ile bir arada yer alan KETAV , Kemer ve yöresini ve Alternatif zenginlikleri tanıttı.
Dünyaca Ünlü Unterwasser Dergisi ile görüşmeler yapılarak 2014 yılında gerçekleşecek organizasyona Derginin Editörü Lars Brinkman ve ekibi davet edildi.