ALANYA OTED 113’CÜ SEMİNERİYLE SUNPRİME NUMA BEACH RESORT’TE BULUŞTU

Otellerin kat hizmetleri müdürleri, şefleri, sektörde faaliyet gösteren firma temsilcileri ve Hakan Halit Yeni’nin konuşmacı olarak katıldığı seminer olumsuz hava şartlarına rağmen büyük ilgi görürken, Numa Beach Otel genel müdürü Mahir Oktay da kısa bir konuşma yaptı. Seminerin açılış konuşmasını Alanya Oted Başkanı Sema Yörütür yaptı. Dernek faaliyetleriyle ilgili katılımcılara bilgi veren Yörütür, söyle dedi. Öncelikle Numa Beach yönetimi başta olmak üzere, otel müdürümüz Sayın Mahir Oktay, eğitimci konuğumuz baş denetçi Sayın Hakan Öksüz, Sayın onursal başkanımız ve baş danışmanımız Hakan Halit Yeni başta olmak üzere, siz saygı değer dostlarımıza ve üyelerimize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Alanya altın kepçe uluslar arası yemek yarışmasına başarılı bir organizasyonla ev sahipliği yapmıştır. Bu yarışmaya hem destek verdik, hem de stant açarak derneğimizi ve mesleğimizi en güzel şekilde temsil ettik. Anketler hazırlayarak bundan sonraki seminer ve etkinliklerimizle ilgili görüş ve önerilerinizi alıp, çalışmalarımıza bu yönde devam edeceğiz’’dedi.



Mahir oktay yaptığı konuşmasında, " Mesleğiniz adına, turizm adına yapmış olduğunuz çalışmalarla, yalnız Alanya’da değil, ülkemizin birçok şehrine örnek oldunuz. Kendi dalınızda tabiri caizse “çığır açtınız” sizlerle gurur duyuyoruz. Çalışmalarınızı takdir ediyor, samimiyetle destekliyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Kapılarımız sizlere sonuna kadar açıktır’’dedi.

HAKAN HALİTYENİ OLİMPİYATLARI AÇIKLADI. ALANYAMIZI VE CAMİAMIZI TEMSİL EDİYORUZ

Seminere konuşmacı olarak katılan Alanya Oted’in kurucu üyesi, onursal başkanı ve baş danışmanı Hakan Halit Yeni, 18 Şubat 2014 tarihinde, 9 yıllık başkanlık serüvenine kendi isteğiyle nokta koyup, ülke genelinde farklı isimlerle yeni Housekeepıng derneklerinin açılmasına ve HK mesleği adına yapılan tüm çalışmalara destek verme kararı almıştı.

ALANYA BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ

Yeni; Alanya bizim göz bebeğimiz, turizm ve camiamız adına, housekeepıng’te iş istihdamı, ket şefliği kurları, seminerler, housekeepıng olimpiyatlar, eğitim gezileri gibi birçok konuda verimli ve yararlı çalışmalara imza attık. Yeni yönetim kurulumuzun çalışmalarına, mesleğimizin ve turizmin yarınları için destek vermeye devam edeceğim. Kendi başkanlığım döneminde başlatmış olduğumuz ve hayata geçirdiğimiz faaliyet ve organizasyonlara, yeni yönetimin ve üyelerimizin sahip çıkarak devam ettirmelerinden dolayı son derece mutlu olduğumu özellikle ifade etmek isterim. Derneğimize sahip çıkıp, destek veren herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim diyen Yeni, konuşmasına şöyle devam etti.



GURURUMUZ, HOUSEKEEPING OLİMPİYATLARIMIZIN STARTINI VERDİK.

21-22-23-24 Ocak 2015 tarihlerinde 26. ANTALYA ANFAŞ HOTEL EQUIPMENT Fuarında dostlarımızla, camiamızla ve kendi alanının en iyilerinden biri olan değerli iş ortaklarımızdan Tolkar çamaşırhane ekipmanları firmasının katkılarıyla bir kez daha buluşmaya hazırlanıyoruz. Alanya’mızı ve housekeepıng (Kat hizmetleri) camiasını temsilen katıldığımız, sektördeki iş ortaklarımızla, camiamızla ve turizm dünyası ile buluşma noktası olarak gördüğümüz 5. kez katılacağımız ve 3.’sünü gerçekleştireceğimiz housekeepıng olimpiyatlarımızın startını birkaç gün önce vermiştik. Yönetim kurulumuz tüm hızıyla çalışmalara başlamışlardır.

ALANYA İSMİNİ YAZDIRAN TEK KURULUŞUZ

Her fırsatta dile getirdiğim gibi, bir kez daha tekrarlıyorum. Antalya Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı gibi uluslararası büyük bir fuarda, neonlara Alanya ismini yazdıran tek kuruluş olma özelliğine sahibiz. Bu yıl yine büyük sürprizlerle Adnan Menderes Üniversitesi Didim meslek yüksek okulu eşliğinde ve değerli iş ortaklarımızın, dostlarımızın ve meslektaşlarımızın destek ve katkılarıyla, 3. Housekeepıng olimpiyatlarımızın, başta camiamız olmak üzere, turizm dünyasının gururu olacağına hiç şüphe duymuyorum.



İLGİLİ HERKESİ DAVET EDİYORUZ.

Bu tür organizasyonlarla housekeepıng camiası olarak, birlik ve beraberliğimizin her geçen gün güçlenerek devam edeceği bir gerçektir. Ayrıca, arzu ettiğimiz dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik olgusunun oluşmasına katkı sağlayacağı gibi; değişen ve gelişen teknoloji dünyasının yeniliklerinden yararlanacağımıza hiç şüphe duymuyoruz. Dünyanın neresinden olursa olsun, camiamızın değerli mensupları başta olmak üzere; otellerimizi ve turizm okullarımızı gerek yarışmacı olarak, gerek ziyaretçi olarak davet ediyoruz. Aynı zamanda turizm camiası başta olmak üzere, iş ortaklarımız dahil tüm dostlarımızı aramızda görmekten onur ve şeref duyacağız. Yarışmalara katılmak ve detaylı bilgi edinmek isteyenlerin, Alanya Oted resmi web sitemizin duyurular bölümünü ve sosyal ağlarımızı dikkatle takip edip, ilgili yönetim kurulu üyelerine ulaşarak 5 Ocak 2015 tarihine kadar kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor’’dedi. Yeni aynı zamanda bu güne kadarki tüm söylemlerinin arkasında olduğunu, mesleğin yarınları için ülke genelinde farklı isimlerle Housekeepıng dernekleri açmaya devam edeceklerini söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren “Housekeepıng’te mevzuatlar” konulu seminer sonrası Yörütür Mahir Oktay, Hakan Öksüz ve Housekeeper Fatma Çördük İçke’ye, destek ve katkılarından dolayı tüm Housekeepıng camiası ve üyeleri adına teşekkür edip; çiçek takdim etti.